Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henry: «Πιο ουσιαστικός ο Salah από τον Coutinho»

Henry: «Πιο ουσιαστικός ο Salah από τον Coutinho»

O Henry συγκρίνει Salah και Coutinho

Ο θρύλος της Arsenal, Thierry Henry, παραδέχεται ότι ο Mohamed Salah ξεπέρασε τις προσδοκίες του για την τρέχουσα σεζόν και ισχυρίζεται ότι έχει μεγαλύτερη επιρροή στο παιχνίδι της Liverpool συγκριτικά με τον Philippe Coutinho.

O Salah, ο οποίος εντάχθηκε στην Liverpool το περασμένο καλοκαίρι από την Roma με ένα ποσό που ξεπέρασε τα 40 εκ. ευρώ, έγινε άμεσα το αγαπημένο παιδί της εξέδρας, αφού σκόραρε 31 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, επίδοση που πέτυχε ο Luis Suarez τη σεζόν 2013-2014.

Είναι άξιο αναφοράς, ότι μόνο ο «back-to-back» νικητής του Χρυσού Παπουτσιού, Harry Kane, έχει πετύχει περισσότερα από 23 γκολ στην Premier League, που είναι αυτή τη στιγμή το ρεκόρ του Αιγύπτιου.

Πολλοί φίλοι των Reds σκέφτονται ότι θα ακολουθήσει τον δρόμο που άνοιξε η φυγή του Coutinho, ο οποίος μπορεί να κοστίσει στους Καταλανούς μέχρι και 160 εκ. ευρώ.

O Henry για Salah και Coutinho
O Henry για Salah και Coutinho

Ο Thierry Henry, πήρε θέση σχετικά με τα δύο αυτά πρόσωπα και προχώρησε σε μια σύγκριση των δύο παικτών.

Για τον Salah, ανέφερε πως του αρέσουν οι κινήσεις του, εστιάζοντας στο ότι θέλει πάντα να πατά περιοχή.

Συνεχίζοντας, τόνισε πως «είναι ουσιαστικός, δεν κάνει περιττές ενέργειες, ντρίπλες-τούνελ κλπ, έρχεται προς τα εσένα, είτε είσαι έτοιμος, είτε όχι».

«Είχα προβλέψει ότι μπορεί να γίνει εξίσου αποτελεσματικός με τον Coutinho», συνέχισε.

«Είναι πιο αποτελεσματικός από τον Βραζιλιάνο στην πρώτη του σεζόν, θα δούμε όμως πόση διάρκεια θα έχει αυτό».

Κλείνοντας τις δηλώσεις του στο Sky Sports, ο Γάλλος είπε «ακούστε, αν είστε οπαδός της Liverpool και έχετε Roberto Firmino, Mo Salah και Sadio Mane, μπορείτε μόνο να είστε ευχαριστημένοι!».

Και είμαστε!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com