Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Άνετη τεσσάρα και προσωρινά δεύτεροι!

Άνετη τεσσάρα και προσωρινά δεύτεροι!

Η Liverpool έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο, έκανε πολλές ευκαιρίες και με αιχμή του δόρατος την τριάδα της μπροστά, επικράτησε της West Ham με 4-1.

Πρώτο ημίχρονο

Το παιχνίδι ξεκίνησε με μία μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας, καθώς ο Adrian βρήκε την μπάλα στο σουτ του Salah για να καταλήξει στο δοκάρι. Λίγο αργότερα ο Arnautovic ισοφάρισε τα δοκάρια για την West Ham, με τον Karius μα βρίσκει καθοριστικά την μπάλα πριν καταλήξει στο οριζόντιο δοκάρι. Το παιχνίδι ήταν πολύ ανοιχτό στο πρώτο μισάωρο, ωστόσο η Liverpool εμφανίστηκε αρκετά δημιουργική, παρά την δεκαήμερη αποχή από την δράση, ενώ και η West Ham ήταν απειλητική στις αντεπιθέσεις με τον Arnautovic να μπαίνει συχνά σε μονομαχίες με τον Matip. Όλα άλλαξαν στο 29’, όταν από το κόρνερ του Salah ο Emre Can πήρε την κεφαλιά στην μικρή περιοχή για το 1-0 απέναντι στον εξουδετερωμένο από τον Milner, Adrian. Στην συνέχεια, η Liverpool είχε άλλη μία μεγάλη ευκαιρία για το 2-0, με τον εξαιρετικό Robertson να βρίσκει τον Salah στην περιοχή, όμως η κεφαλιά του κατέληξε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Η West Ham είχε μία τεράστια ευκαιρία για να ισοφαρίσει με τον Arnautovic ξανά να πιάνει ένα εκπληκτικό φαλτσαριστό σουτ εκτός περιοχής, το οποίο απέκρουσε εξαιρετικά ο Karius. Σκορ ημιχρόνου 1-0.

can

Δεύτερο ημίχρονο

Η Liverpool έκανε από νωρίς δύο τα τέρματα της, με τον Oxlade-Chamberlain να κόβει, ενώ είναι πεσμένος, την μπάλα στον Salah μέσα στην περιοχή, ο οποίος εκτέλεσε ψύχραιμα τον Adrian για το 2-0. Σύντομα, τα τέρματα έγιναν τρία με τον Emre Can να κλέβει την μπάλα στο κέντρο και να βρίσκει τον Firmino μπροστά με εκπληκτική μπαλιά, ο οποίος πέρασε πολύ ωραία τον Adrian για να πλασάρει σε κενό τέρμα – κοιτώντας πίσω – για το 3-0. Η βροχή από γκολ συνεχίστηκε με την West Ham να μειώνει σε 3-1 με τον Antonio, λίγα δευτερόλεπτα αφού μπήκε στον αγωνιστικό χώρο. Ο τρελός ρυθμός του αγώνα συνεχίστηκε, με τους Reds να χάνουν ευκαιρίες με τους Salah και Firmino να μην μπορούν να νικήσουν τον Adrian εντός περιοχής. Στην συνέχεια, ο Oxlade-Chamberlain δοκίμασε ένα σουτ εκτός περιοχής, με τον Adrian σε ετοιμότητα να αποκρούει. Ο καταιγισμός ευκαιριών συνεχίστηκε, με τον Oxlade-Chamberlain να βγάζει απίστευτη πάσα στον Mane, ο οποίος σημαδεύει το δοκάρι από πλεονεκτική θέση. Αυτό που δεν κατάφερε στην προηγούμενη φάση, το έκανε στο 77’, με τον Robertson να τον βρίσκει μπροστά από τον Adrian και τον Sadio να πλασάρει για το 4-1 και να κάνει αποτυχημένη προσπάθεια να πανηγυρίσει σαν τον Bobby. Το ρεκόρ που κατέρριψε η Liverpool είναι ότι σκοράρει για πρώτη φορά 4 γκολ σε τρία συνεχόμενα παιχνίδια απέναντι στην ίδια ομάδα μετά από την σεζόν 2012-13. Τελικό αποτέλεσμα 4-1 και η Liverpool ανεβαίνει – προσωρινά – στην δεύτερη θέση.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com