Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ικανοποιημένος με την επάνοδο Clyne o Jurgen Klopp!

Ικανοποιημένος με την επάνοδο Clyne o Jurgen Klopp!

Clyne

Για τον Nathaniel Clyne και την μετά από πολύ καιρό επάνοδό του στους φουλ ρυθμούς μίλησε ο Jurgen Klopp. O Γερμανός δήλωσε ικανοποιημένος που μετά από πολύ καιρό οι Reds είναι «εντελώς άνετοι» στο θέμα του δεξιού οπισθοφύλακα, καθώς

«Toυ Clyney προφανώς του έλειψε το ποδόσφαιρο» σχολίασε ο Klopp. «Είναι πολύ καιρός και είναι τρελό το πόσο πολύ έμεινε έξω και κανείς δεν μπόρεσε να το φανταστεί, αλλά είναι ωραίο που τον έχουμε πάλι πίσω στην διάθεσή μας. Δεν μπορούν να παίξουν και οι τρεις, δυστυχώς, καθώς με τα μπακ είναι περίεργη η κατάσταση εκτός κι αν παίζει κάποιος και σε άλλη θέση. Είναι σπεσιαλίστες, οπότε είτε παίζεις είτε δεν παίζεις. ο Clyney θέλει λίγο χρόνο αλλά είναι σε καλή κατάσταση.»

Κοντά στην επιστροφή ο Clyne, όπως είπε ο Klopp.
Σε καλή κατάσταση βρίσκεται ο Clyne σύμφωνα με τον Klopp.

«Ο Trent και έκανε όσα έκανε και είναι η πρώτη φορά που ξεκίνησε σε τρια σερί παιχνίδια, κάτι που δεν νομίζω ότι το περίμενε από τώρα. Στην Southampton ίσως ήταν λίγο οριακά, αλλά δεν μπορούσαμε να τον αλλάξουμε, όμως με την Porto επανήλθε και έπαιξε φανταστικά. Είναι έτσι πάντα η κατάσταση, πρέπει να προκληθείς και να δεις την πρόκληση για να πείς ‘Είμαι έτοιμος’. Ήταν καλό που ανταπεξήλθε» κατέληξε ο Γερμανός.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com