Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > McAllister: »Κατάλληλος παίκτης για τη Liverpool ο Robertson»

McAllister: »Κατάλληλος παίκτης για τη Liverpool ο Robertson»

Αισιόδοξος για τη νέα σεζόν εμφανίζεται ο Robertson.

Ο πρώην μέσος της Liverpool, Gary McAllister εγκωμίασε τις αγωνιστικές επιδόσεις του Andrew Robertson, υπογραμμίζοντας πως οι Reds ανακάλυψαν έναν παίκτη κόσμημα στο πρόσωπο του.

»Παίκτης κόσμημα ο Robertson».

Έχοντας ακολουθήσει τον Robertson από τα πρώτα του βήματα ο McAllister δηλώνει: »Τον είχα παρακολουθήσει από την Queen’s Park. Εργαζόμουν στην Σκωτία  όταν υπέγραψε συμβόλαιο με την Dundee United όπου και είχε μεγαλύτερη επιρροή. Έκτοτε έγινα θαυμαστής του. Aπορρίφθηκε σε νεαρή ηλικία στην Celtic άλλα πήρε τις ευκαιρίες του και τώρα είναι μέλος ενός εκ των μεγαλύτερων συλλόγων στον κόσμο. Είμαι πραγματικά ικανοποιημένος μαζί του και είναι εξαίρετο σαν συμπατριώτης του να βλεπεις έναν Σκωτσεζο να διαπρέπει στο Anfield». 

»Είμαι χαρούμενος που διαθέτουμε παίκτες ικανούς να κάνουν την διαφορά στο πάνω ράφι της Premier League, κι εκτιμώ πως θα πάρει συμμετοχές και με το εθνόσημο της χώρας του. Υπάρχει κάτι σε αυτόν τον σύλλογο, δεν ξέρω τι είναι και πως συμβαίνει άλλα υφίσταται μια σαφής σύνδεση μεταξύ των Scousers και των Σκωτσέζων», δήλωσε ο McAllister.

»Η Σκωτία είναι ως επί το πλείστον μια χώρα βασισμένη στην εργατική τάξη, όπως και η πόλη του Liverpool. Η αίσθηση του χιούμορ και οι άνθρωποι είναι πανομοιότυποι. Υπάρχει μια σαφής σύνδεση και οι Σκωτσέζοι τα καταφέρνουν καλά, αυτό έχει αποδειχθεί στο πέρασμα των χρόνων». 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com