Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Karius: «Θέλω να παραμείνω στα γκολπόστ και του χρόνου»

Karius: «Θέλω να παραμείνω στα γκολπόστ και του χρόνου»

Ενίσχυση στα γκολποστ προβλέπει ο Craig Bellamy

Η κουβέντα γύρω από την θέση του τερματοφύλακα δεν θα κοπάσει εύκολα στο Anfield, ωστόσο ο Loris Karius είναι αποφασισμένος να αποδείξει σε όλους ότι είναι το επόμενο νούμερο 1 της Liverpool. Και για να είμαστε δίκαιοι, η εμφάνισή του απέναντι στην Tottenham ήταν εξαιρετική. Όμως ο ίδιος ξέρει ότι έχει δρόμο ακόμα.

«Αν διαβάσεις τον Τύπο ως παίκτης της Liverpool, κάθε εβδομάδα θα είχαμε πέντε προσθήκες σε κάθε θέση» είπε ελαφρώς ενοχλημένος στην ECHO.«Δεν μπορείς να τρελαθείς με όλες τις φημολογίες. όταν κοιτάζω στην προπόνηση, πιστεύω ότι έχουμε ποιοτικούς τερματοφύλακες. Πιστεύω ότι ήμασταν άτυχοι σε μερικές περιπτώσεις. Πολύ συχνά δεν είχαμε και πολλά να κάνουμε, όμως αν δεν κάνεις κάτι 100% σωστά, τότε αυτό το λάθος κοστίζει πολύ περισσότερο απ’ότι σε άλλες ομάδες. Αυτή είναι η ζωή στην Liverpool και πρέπει να το αποδεχτείς».

Θέλει να αποδείξει ότι αξίζει να παραμείνει νούμερο ένα ο Karius.
Θέλει να αποδείξει ότι αξίζει να παραμείνει νούμερο ένα ο Karius.

«Εγώ θέλω να παρουσιάσω τον καλύτερο εαυτό μου κι ελπίζω ότι θα παίξω και την επόμενη χρονιά. Αυτή είναι η προσωπική μου πρόκληση, όπως και το να βοηθήσω την ομάδα» συμπλήρωσε, ενώ μίλησε και για τις εμφανίσεις του έως τώρα.

«Στο πρώτο μισό πιστεύω ότι δεν τα πήγα άσχημα. Πιστεύω ότι ήμουν ποιοτικός στα παιχνίδια του Champions League και ήξερα ότι θα έρθει η ευκαιρία μου θα ερχόταν στην Premier League. Ήμουν εκτός κι εκτός της ομάδας, αλλά πάντα έδειχνα στον προπονητή ότι ήμουν διαθέσιμος. Χαίρομαι που πήρα την ευκαιρία μου και ξέρω ότι πρέπει να συνεχίσω να κάνω καλές εμφανίσεις» ήταν τα λόγια του Γερμανού τερματοφύλακα.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com