Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Τα χρήματα από τον Coutinho θα πάνε στην ενίσχυση του ρόστερ»

Klopp: «Τα χρήματα από τον Coutinho θα πάνε στην ενίσχυση του ρόστερ»

Ο Klopp μίλησε για το πρώτο παιχνίδι κόντρα στην City.

Την διαβεβαίωση ότι τα λεφτά από την μετεγγραφή του Philippe Coutinho θα επενδυθούν στην ενίσχυση του ρόστερ έδωσε ο Jurgen Klopp. Σε απάντηση όσων έλεγαν ότι η μετεγγραφή Coutinho έγινε για να καλυφθούν τα ποσά που ξόδεψε η ομάδα για Keita και Van Dijk, ο Klopp διέψευσε αυτές τις σκέψεις.

«Έχουμε όλα τα λεφτά. Από την μέρα που ήρθα εδώ, μπορούμε να έχουμε όλα τα λεφτά από τις μετεγγραφές και περισσότερα, αν χρειαστεί. Κανένας δεν μου έχει πει «καμία περίπτωση». Κι έως τώρα, έχουμε όποιον παίκτη θέλαμε. Εάν κάποιος ήθελε κάποιον άλλον, είναι δικό μου λάθος» είπε, πριν δηλώσει ότι η FSG τον στηρίζει.

Για τα λεφτά από την μετεγγραφή του Philippe Coutinho μίλησε ο Jurgen Klopp.
Για τα λεφτά από την μετεγγραφή του Philippe Coutinho μίλησε ο Jurgen Klopp.

«Ξέρετε ότι δεν μετράω τα χρήματα μπροστά στους ιδιοκτήτες και ζητάω παίκτες. Είναι στο πλευρό μου. Ούτε εκείνοι μου λένε ότι δεν πρέπει να ξοδέψω. Δεν έχουμε θέματα χρημάτων στον σύλλογο. Ένας παίκτης έφυγε και δεν είναι εντάξει, αλλά θα φέρουμε άλλους. Δεν ξέρω αν θα γίνει σε αυτό το μετεγγραφικό παράθυρο» δήλωσε.

Πάντως, η ECHO αναφέρει ότι η Liverpool δεν δείχνει πρόθεση να εμπλακεί στην μάχη για τον φευγάτο Alexis Sanchez. Πρώτος στόχος παραμένει ο Thomas Lemar.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com