Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Ο Thomson καλεί την Liverpool να πάρει Aubameyang με τα λεφτά από Coutinho

Ο Thomson καλεί την Liverpool να πάρει Aubameyang με τα λεφτά από Coutinho

O Pierre Emerick Aubameyang

Μέσα στον χαμό από ονόματα πιθανών αντικαταστατών του Philippe Coutinho, υπάρχει και η σκέψη σε μερικούς φιλάθλους – ή μπορεί και ανθρώπους της ομάδας – να αποκτηθεί σέντερ φορ αντί κάποιου άμεσου αντικαταστάτη του Philippe. Η λύση στην προκειμένη περίπτωση θα προέκυπτε από την τοποθέτηση του Roberto Firmino στον άξονα, ως οκτάρι, κι έχει αρκετούς υποστηρικτές.

Ωστόσο, κανείς δεν είναι Klopp, ούτε μπορεί να γνωρίζει με βεβαιότητα τι έχει στο μυαλό του ο Γερμανός τεχνικός. Όμως υπάρχει ένας πρώην παίκτης της ομάδας που υποστηρίζει ότι η Liverpool θα έπρεπε να ξοδέψει τα λεφτά της μετεγγραφής Coutinho για την απόκτηση ενός… πρώην παίκτη του Kloppo, συμφωνώντας με την παραπάνω άποψη.

Τον Aubameyang δείχνει ο Thomson.
Τον Aubameyang δείχνει ο Thomson.

«Πρέπει να πάμε για να πάρουμε παίκτη υψηλής ποιότητας. Προτιμώ να δω την ομάδα να περιμένει για να κινηθεί, παρά να βιαστεί να κλείσει κάποιον παίκτη που δεν ξέρουμε αν θα πιάσει. Μετά την πώληση Suarez, πήραμε παίκτες που έπιασαν και παίκτες που δεν έπιασαν κι ελπίζω αυτή τη φορά να ξοδέψουμε σοφά. Προτιμώ να δω τα λεφτά να φεύγουν για έναν μεγάλο παίκτη» εξήγησε ο παλαίμαχος παίκτης των Reds.

«Ο Pierre-Emerick Aubameyang είναι ένας παίκτης που θα είχα στην λίστα μου και θα μπορούσες να αποκτήσεις. Είναι ο παίκτης ποιότητας που ψάχνεις» ολοκλήρωσε.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com