Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Klopp: «Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι, τέλειο αποτέλεσμα για εμάς»

Klopp: «Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι, τέλειο αποτέλεσμα για εμάς»

Who cares? λέει ο Klopp για την χθεσινή εμφάνιση. Η νίκη ήρθε οπότε όλα καλά.

Δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα έκανε ο Jurgen Klopp, αναλύοντας την χθεσινή εμφάνιση της ομάδας και την βελτίωση στο δεύτερο ημίχρονο. Επίσης, ρωτήθηκε για τους πρωταγωνιστές Firmino και Alexander-Arnold ξεχωριστά.

«Είναι λίγο δύσκολο, λες πολλά στην ανάλυση πριν το παιχνίδι, αλλά είναι αλλιώς όταν το βλέπεις στο γήπεδο. Η Swansea είναι διαφορετική ομάδα, παίζουν πραγματικό ποδόσφαιρο, οπότε το κύριο όπλο μας ήταν η πίεση στις αντεπιθέσεις τους, επειδή δεν μπορείς να βγάλεις σωστά όλες τις πάσες. Ο συγχρονισμός μας δεν ήταν σωστός, ούτε η διάταξή μας (στο πρώτο ημίχρονο) και συχνά η Swansea κυκλοφορούσε την μπάλα. Δεν δημιούργησαν ευκαιρίες, αλλά ήταν έντονη η διαδικασία του να επιστρέφεις πίσω και να πάρεις την σωστή θέση».

«Ακόμα και σε ένα όχι καλό πρώτο ημίχρονο, είχαμε δύο – τρεις καλές ευκαιρίες. Δεν είμαι απογοητευμένος ή άτι, απλά έπρεπε να αμυνθούμε καλύτερα. Πάντως στο δεύτερο ημίχρονο τα πήγαμε καλύτερα. Μπορεί να δεις το σκορ και να πεις ‘ουάου, εύκολο παιχνίδι’ αλλά δεν ήταν καθόλου εύκολο, ήταν αποτέλεσμα δύσκολης δουλειάς. Τώρα είναι τέλειο αποτέλεσμα, κανείς δεν τραυματίστηκε, πέντε γκολ, μηδέν παθητικό, τρεις σημαντικοί βαθμοί, όλα καλά» δήλωσε, ενώ στην συνέχεια μίλησε για τον Firmino.

O Klopp μετά τη λήξη της αναμέτρησης
O Klopp μετά τη λήξη της αναμέτρησης

«Χαίρομαι για όλα τα παιδιά όταν σκοράρουν αλλά δεν θα κάτσω να μετρήσω πόσα έβαλε ο ένας ή ο άλλος. Όταν παίζουμε σωστά τότε τα παιδιά θα βρεθούν σε ευνοϊκή θέση για να σκοράρουν, όπως στο δεύτερο γκολ του Roberto απόψε. Πιθανότατα θα είχες σκοράρει κι εσύ σε αυτή τη φάση! Όχι; Αυτό είναι λυπηρό! ΟΚ, θα είχα σκοράρει!» είπε γελώντας στον δημοσιογράφο.

«Όλοι θα έχουν τις ευκαιρίες τους για να σκοράρουν αν παίζουμε έτσι. Εκτιμώ την προσπάθεια του Roberto, σκόραρε δύο φορές σήμερα, αλλά δεν θα πω πόσα γκολ έχει βάλει φέτος γιατί νιώθω ότι είναι μέσα σε κάθε γκολ που βάζουμε» ενώ στο τέλος ανέφερε τι είπε στον Trent.

«Ως αμυντικός, δεν γίνεται να μείνεις πεσμένος στο έδαφος. Το χέρι του Ayew βρήκε το πρόσωπό του, αλλά από τη στιγμή που δεν έσπασε η μύτη του ή τουλάχιστον πιστεύεις ότι βρίσκεται στην θέση της, πρέπει να τρέξεις ξανά. Αυτό είναι όλο. Είναι νέος ακόμα, έχει πράγματα να μάθει, ακόμα κι αν είναι καλός σε κάποια άλλα» δήλωσε ο Klopp.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com