Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Μία πιο κυνική Liverpool ζητάει ο Carragher

Μία πιο κυνική Liverpool ζητάει ο Carragher

Σκεπτικούς μας αφήνουν τα λόγια του Jamie Carragher.

Ο Jamie Carragher τόνισε ξανά την ανάγκη που έχει η ομάδα της Liverpool να γίνει πιο κυνική μέσα στα παιχνίδια ώστε να μη δίνει δικαιώματα στους αντιπάλους της.

Ένα είναι το μεγάλο παράπονο του Carragher από Klopp και παίκτες
Ένα είναι το μεγάλο παράπονο του Carragher από Klopp και παίκτες

Για ένα ακόμη ματς τη φετινή σεζόν, οι Reds ξόδεψαν 2 βαθμούς από θέση μπροστά στο σκορ και ο Carragher μίλησε για τις «σκοτεινές τέχνες του αθλήματος» που δεν κατέχουν οι «Κόκκινοι».

« Υπάρχουν οι σκοτεινές τέχνες του ποδοσφαίρου για τις οποίες ο Klopp μίλησε πριν λίγες εβδομάδες και είπε πως δεν θέλει να αναμειχθεί.  Ίσως κάποιος πέφτει παρότι δεν πονά τόσο. Χαμήλωσε το ρυθμό, χαμήλωσε την ατμόσφαιρα.  Πάντα αναμειγνύεται η Liverpool σε παιχνίδια που πάνε μέχρι το τέλος και είναι ευχάριστα για εμάς που τα παρακολουθούμε.  Σε αυτές τις καταστάσεις όμως απέναντι σε ένα εχθρικό κοινό πρέπει να το σωπάσεις και το κοινό αναγεννήθηκε με το 2-1.» είπε ο Carragher στο Skysports μετά το τέλος της αναμέτρησης , στεκόμενος σε κάτι που έχει κατηγορήσει πολλάκις τον Klopp και τους παίκτες του πως δεν κάνουν μέσα στα παιχνίδια. Να βάλουν δηλαδή σκοπιμότητα στο παιχνίδι τους.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com