Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverbet : Παιχνίδι που ταιριάζει στη Liverpool στο νότο

Liverbet : Παιχνίδι που ταιριάζει στη Liverpool στο νότο

H Liverpool δεν βρήκε γκολ νωρίς όπως ελπίζαμε απέναντι στη West Brom την Τετάρτη και έτσι πήγε περίπατο η στήλη του 1 σε συνδυασμό με γκολ αλλά σήμερα έχουμε ξανά παιχνίδι.

Το Bournemouth πέρυσι ήταν το σημείο μνήμης για τη Liverpool στην κατηγορία καθώς οι Reds έμαθαν πως η νωχελικότητα στην Premier League κοστίζει ακόμη και όταν προηγείσαι με 1-3 στο 70ο λεπτό. Σήμερα, η νίκη είναι επιτακτική ανάγκη για τους φιλοξενούμενους όχι μόνο επειδή προηγήθηκαν δύο ισοπαλίες εντός έδρας αλλά γιατί έρχεται παιχνίδι στο Emirates την Παρασκευή και ο Klopp σίγουρα θα θέλει η ομάδα του να πάει προπορευόμενη των Gunners στη βαθμολογία στο Λονδίνο.

O Firmino μάλλον θα ηγείται ξανά της επιθετικής γραμμής της Liverpool
O Firmino μάλλον θα ηγείται ξανά της επιθετικής γραμμής της Liverpool

Αντίπαλος των «Κόκκινων» η Bournemouth του Eddie Howe, η μόνη ίσως ομάδα από τις λεγόμενες μικρές που δεν παίξει ποτέ παθητική άμυνα επί μονίμου βάσεως σε ένα 90λεπτο. Μπορεί να αγνοεί τη νίκη επί 5 παιχνίδια η ομάδα της νότιας ακτής ωστόσο έκανε ,παρά την ήττα με 1-0, πολύ καλή εμφάνιση στο Old Trafford την Τετάρτη.

Δύο ομάδες που παίζουν ποδόσφαιρο και έχουν ανάγκη και οι δύο το αποτέλεσμα μπορούν ασφαλώς να μας προσφέρουν γκολ και θέαμα.

Πρόταση : Bournemouth – Liverpool : Over 2.5 και 2 , 2.08 (Stoiximan) 

Bournemouth – Liverpool : Over 3.5 goal , 2.35 (Stoiximan)

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com