Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Πλησιάζει η «ώρα της κρίσης» για τον Wilson ενόψει Γενάρη

Πλησιάζει η «ώρα της κρίσης» για τον Wilson ενόψει Γενάρη

O Brendan Rodgers θέλει να φέρει τον Harry Wilson στη Celtic FC.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα πάρει απόφαση η Liverpool σχετικά με την μοίρα του Harry Wilson και κατά πόσο θα είναι διαθέσιμος για παραχώρηση εν όψει Γενάρη. Ο Wilson, ο οποίος τελεί και χρέη αρχηγού στην U23 της ομάδας, είναι μία απ’τις φιγούρες-κλειδί των Κόκκινων ακαδημιών, χωρίς όμως να έχει κάνει το «άλμα» που όλοι περίμεναν στην πρώτη ομάδα και που παίκτες όπως ο Trent-Alexander Arnold και ο Ben Woodburn έχουν κάνει.

Γι’αυτόν τον λόγο στον σύλλογο καλούνται να σκεφτούν την επόμενη ημέρα για τον παίκτη. Ο Wilson αποδίδει εξαιρετικά για άλλη μία σεζόν με την U23 ομάδα των Reds, προσθέτοντας στα περσινά 28 γκολ του άλλα 11 σε 1 εμφανίσεις, μέχρι στιγμής, και δείχνει σίγουρα ότι διαθέτει ταλέντο και μάλιστα αρκετό. Γι’αυτόν τον λόγο το ενδεχόμενο ενός δανεισμού είναι πλέον υπαρκτό, κάτι που επιβεβαιώνει και ο προπονητής του, Neil Critchley.

wilson

«Νομίζω ότι η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες εβδομάδες που θα ανοίξει το μεταγραφικό παράθυρο» είπε ο Critchley. «Πολλές ομάδες τον θέλουν και αυτό είναι σημαντικό πριν σκεφτεί και αυτός και εμείς αν πρέπει να κοιτάξουμε την πιθανότητα του δανεισμού. Αλλά πριν γίνει το οτιδήποτε πρέπει να σκεφτούμε και την κατάσταση στην πρώτη ομάδα με απουσίες και τραυματισμούς. Επομένως μιλάμε για αρκετές μεταβλητές που τις επόμενες εβδομάδες θα γίνουν πολύ πιο ξεκάθαρες.» κατέληξε ο προπονητής.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com