Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Δεν ήθελε Sturridge o Rodgers στη Liverpool;

Δεν ήθελε Sturridge o Rodgers στη Liverpool;

O Rodgers συγχαίρει τον Daniel Sturridge

Ο Daniel Sturridge ήρθε στη Liverpool και καθιερώθηκε ως ένας από τους καλύτερους στράικερ στην Αγγλία επί τεχνικής ηγεσίας Brendan Rodgers.

Η Liverpool πλήρωσε 13.000.000 λίρες στην Chelsea τον Ιανουάριο του 2013 για να αποκτήσει τον Sturridge σε μία επιλογή που είχε πιστωθεί αποκλειστικά ο Brendad Rodgers σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Η Liverpool παρουσιαζόταν μάλιστα ενδιαφερόμενη για τον παίκτη και το καλοκαίρι του 2012 χωρίς να καταφέρει να προσθέσει τον παίκτη στις τάξεις της.

O Rodgers δίνει οδηγίες στον Sturridge
O Rodgers δίνει οδηγίες στον Sturridge

Σύμφωνα όμως με τον Tony Evans του ESPN, ο Rodgers ήταν εκείνος που την ύστατη ώρα ζήτησε να μην προχωρήσει η μετεγγραφή του παίκτη στη Liverpool κατά τη θερινή μετεγγραφική περίοδο. Μάλιστα αναφέρεται πως ο Βορειοιρλανδός ήταν αμετακίνητος και πως η μετεγγραφή εν τέλει προχώρησε με απόφαση των Αμερικανών ιδιοκτητών της ομάδας.

Μία ιστορία που σίγουρα ενισχύει τις αμφιβολίες πολλών για τα μετεγγραφικά ζητήματα της Liverpool επί Rodgers καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που προέκυπτε αμφιβολία σχετικά με το πόσο σε συννενοήση βρίσκονταν οι ιδιοκτήτες της ομάδας με τον τότε προπονητή της Liverpool.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com