Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Συνεχίζει ακάθεκτος ο Alberto Moreno

Συνεχίζει ακάθεκτος ο Alberto Moreno

Τι κοινό μπορεί να έχει ο Alberto Moreno με τους Quaresma και Mbappe; Έχουν τον ίδιο αριθμό σε ασσίστ φέτος στο Champions League.

Ο Ισπανός μπακ της Liverpool, για μια ακόμη φορά έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και απέδειξε πως είναι άλλος παίκτης φέτος και δίκαια παίζει στην βασική ενδεκάδα.Ο Moreno τροφοδότησε πολλές φορές τους επιθετικούς της Liverpool κόντρα στην Maribor, δημιουργώντας πονοκεφάλους στην άμυνα των Σλοβένων.

Τελικά η ασσίστ άργησε αλλά βοήθησε τον Daniel Sturridge να βρει δίχτυα.Στο 90′ λεπτό της αναμέτρησης ο Moreno έκανε ένα πολύ ωραίο γέμισμα μέσα στην μεγάλη περιοχή με τον Sturridge να σταματάει την μπάλα και να βάζει ένα φαινομενικά εύκολο γκολ.

Πανηγυρισμοί των Moreno και Sturridge στο 3ο γκολ κόντρα στην Maribor.
Πανηγυρισμοί των Moreno και Sturridge στο 3ο γκολ κόντρα στην Maribor.

Σχεδόν όλοι οι φίλαθλοι της Liverpool θέλανε τον Ισπανό να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα το καλοκαίρι που μας πέρασε.Ο Klopp, όχι μόνο κράτησε τον Ισπανό, αλλά του έχει δώσει και βασική θέση στην ενδεκάδα.Καθόλου άδικα βέβαια, καθώς τα στατιστικά μιλάνε από μόνα τους.Ο Alberto M. έκανε και τον μεγαλύτερο του hater να τον παραδεχθεί για την σκληρή δουλειά που κάνει.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com