Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > «Έχει τα πάντα για να πετύχει εδώ ο Chamberlain»

«Έχει τα πάντα για να πετύχει εδώ ο Chamberlain»

Την προσωπική του διαβεβαίωση ότι ο Alex Oxlade – Chamberlain διαθέτει τα πάντα για να πετύχει στο πέρασμά του στη Liverpool, παρά το γεγονός ότι δεν έχει αφήσει με το καλημέρα τις ιδανικές εντυπώσεις. Αυτά τα στοιχεία μάλιστα φάνηκαν και στην συμμετοχή του στο παιχνίδι με τη Huddersfield, οπού ο Ox μπήκε ως αλλαγή στο 65ο λεπτό και βοήθησε πάρα πολύ με τη ζωντάνια και τον ρυθμό του να ανεβεί κι άλλο η δυναμική των Reds, ενώ το ίδιο ικανοποιημένος δήλωσε και από την αντίδραση της ομάδας συνολικά.

«Είναι ξεκάθαρο ότι τώρα πρέπει να βρούμε την σταθερότητα στα αποτελέσματά μας» έγραψε στο περιοδικό της ομάδας «This Is Anfield» ο Γερμανός, μιλώντας για το παιχνίδι του Σαββάτου. «Υπήρξαν πολλά θετικά για να πάρεις από το σαββατιάτικο παιχνίδι, αλλά με έναν αστείο τρόπο, το καλύτερο ήταν ότι δεν ήταν ένα εύκολο απόγευμα για εμάς. Τίποτα δεν μας σερβιρίστηκε σε ασημένιο δίσκο, έπρεπε να παλέψουμε για αυτά. Η Huddersfield στήθηκε με σκοπό να μας συγχύσει, να μην μας αφήσει να ανασάνουμε. Αυτό ήταν η πρόκληση για εμάς. Είχαμε και την αλλαγή του Dejan πριν τη σέντρα αλλά και το χαμένο πέναλτι του Mo, και γι’αυτό ο «καιρός της διάθεσής μας’ θύμιζε περισσότερο βροχές παρά λιακάδα.»

Νομίζω ότι όλοι αυτοί οι παράγοντες κάνουν την επιμονή και την υπομονή των παικτών εντυπωσιακή. Κανείς δεν πανικοβλήθηκε. Κανείς δεν σκέφτηκε: ‘ Θεε, τι θα κάνουμε;’ Μείναμε ψύχραιμοι και αποδώσαμε. Έτσι απολύτως πρέπει να είναι είμαστε, αυτό περιμένω από εμάς και οι παίκτες από τους εαυτούς τους. Η αντίδραση του Daniel στο γκολ έδειξε τι σήμαινε για αυτόν. Το λάτρεψα που το ευχαριστήθηκε γιατί η τύχη του Daniel έχει αντικατοπτριστεί στην ομάδα με πολλούς τρόπους. Θα μπορούσε να είχε 5,6,7 γκολ φέτος, αλλά έχει τόσα πολλά ‘παραλίγο’ μπροστά από το τέρμα.»

«Οι αλλαγές νομίζω ότι μπήκαν στο γήπεδο με πείνα, που θέλω να την δώ από τους παίκτες» συνέχισε ο Klopp. «Αλλά θέλω να μιλήσω ειδικά για τον Chamberlain. Έχει δείξει την κλάση του κάθε φορά που του χει δοθεί η ευκαιρία και το σαββατοκύριακο ήταν άλλο ένα δείγμα της. Είναι ένας δυναμίτης όταν έρχεται. Επιθετικός με θετικό τρόπο. Κοιτάζει να επιτεθεί και να δημιουργήσει. Αυτές οι εμφανίσεις έρχονται γιατί δείχνει θετικό χαρακτήρα στο Melwood. Έχει την υψηλότατη ποιότητα σε κάθε τι που προσπαθεί να κάνει. Κάποιες φορές νομίζω ότι είναι ο τελευταίος που το καταλαβαίνει αυτό

«Είμαι σίγουρος ότι είναι πεινασμένος για περισσότερες επιλογές του στο βασικό σχήμα και φυσικά θα έρθει και αυτή η ευκαιρία. Είναι σε γενικές γραμμές στα πρώτα βήματα της ζωής του στο Liverpool, αλλά ο κόσμος στο 2017 δεν δείχνει πάντα την απαραίτητη υπομονή. Κάνει τα πάντα σωστά αυτή τη στιγμή και ξέρω ότι θα είναι επιτυχημένος εδώ» κατέληξε ο Klopp.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com