Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Η Liverpool ψήφισε… Cristiano!

Η Liverpool ψήφισε… Cristiano!

Την δικιά τους ψήφο, ως αρχηγοί των εθνικών ομάδων, έδωσαν για την ψηφοφορία της FIFA για τους καλύτερους του κόσμου οι παίκτες της Liverpool, Jordan Henderson και Ragnar Klavan. Οι δύο παίκτες των Reds, χρησιμοποίησαν αυτή τη δυνατότητα που τους δόθηκε από την Παγκόσμια Ομοσπονδία για να… βάλουν και οι δύο άλλο ένα λιθαράκι στην κατάκτηση του κορυφαίου ατομικού τίτλου του κόσμου από τον Cristiano Ronaldo!

Συγκεκριμένα, ο Jordan Henderson έβαλε στην πρώτη θέση της τριάδας των καλύτερων ποδοσφαιριστών του κόσμου τον Ronaldo, δεύτερο τον Messi και τρίτο τον Luis Suarez, ενώ για τους καλύτερους προπονητές, η επιλογή του ήταν ο Zinedine Zidane, ακολουθούμενος από τον Mauricio Pochettino και τον Diego Simeone!

Για τον Ragnar Klavan, o Cristiano Ronaldo ήταν πρώτος, με δεύτερο όχι τον Leo Messi, αλλά τον Eden Hazard! Ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι στους προπονητές ο Εσθονός επιλέγει πάλι εκπρόσωπο της Chelsea, τον Antonio Conte, για δεύτερο καλύτερο αλλά και τον Pochettino, ο οποίος είναι τρίτος. Πρώτο επέλεξε και αυτός τον νικητή της χρονιάς, Zinedine Zidane

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com