Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Υγιεινός περίπατος στη Σλοβενία!

Υγιεινός περίπατος στη Σλοβενία!

 

Τη μεγαλύτερη σε εύρος εκτός έδρας νίκη της σε ομίλους Champions League πέτυχε η Liverpool, η οποία διέλυσε με 0-7 τη Maribor και εκμεταλλευόμενη τη βαριά ήττα της Σεβίλλης στη Ρωσία πέρασε στην πρώτη θέση του ομίλου με 5 βαθμούς. Σεφτέ στα γκολ για τον Oxlaide Chamberlain, καταπληκτικός ο αρχηγός James Milner! Το ματς :

A Hμίχρονο :

Όσα γκολ δεν πέτυχε στα δύο προηγούμενα παιχνίδια της, πέτυχε στα πρώτα 45 λεπτά της αναμέτρησης στη Σλοβενία η Liverpool. Oι Reds ευτύχησαν να έχουν ιδανική εκκίνηση στον αγώνα καθώς σκόραραν με τον Firmino μόλις στο τέταρτο λεπτό μετά από γύρισμα του Salah από δεξιά, αφού προηγουμένως ο Αιγύπτιος είχε κερδίσει την κόντρα και έτρεχε επικίνδυνα προς την περιοχή. Αμέσως μετά σουτ του Milner από δεξιά και στα όρια της περιοχής πήγε στην αγκαλιά του Handanovic. Το πρέσσινγκ της Liverpool ήταν εξαιρετικό και δεν έδωσε ανάσες στους πρωταθλητές Σλοβενίας. Στο 13ο λεπτό οι φιλοξενούμενο ξεδίπλωσαν ονειρική κόντρα επίθεση στην οποία συμμετείχαν οι Coutinho, Firmino, Salah και Milner με τον τελευταίο να σερβίρει και τον Coutinho μετά από coast to coast κούρσα να τελειώνει με εξαιρετικό πλασέ τη φάση για το 0-2. Στο 15, ο Milner γύρισε από τα δεξιά όμως το τακουνάκι του Firmino πήγε άουτ. Η Liverpool χρησιμοποιούσε εξαιρετικά τα άκρα της και ανέβαζε σωστά παίκτες και ο Salah χρίστηκε σκόρερ στο 19 σε εύκολο τελείωμα μετά απο γύρισμα του Firmino. Στο 28 είχαμε το πρώτο σουτ εντός στόχου για τους γηπεδούχους. το οποίο μπλόκαρε εύκολα στη γωνία του ο Karius. Στο 32, το σουτ του Salah πήγε πάνω στον Handanovic ενώ οχτώ λεπτά αργότερα ο Salah σε μία φάση που δεν φαίνεται εύκολα αν σκόραρε εκείνος ή ο Firmino πιστώθηκε το δεύτερο γκολ απύ γύρισμα του Moreno. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Firmino από καλή θέση στα δεξιά να σουτάρει λίγο άουτ.

Β Ημίχρονο:

Όπως τελείωσε το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε και το δεύτερο η ομάδα του Klopp με τον Wijnaldum να μη σκοράρει μετά από εξαιρετική ομαδική εναλλαγή και γύρισμα του Firmino από αριστερά ενώ αμέσως μετά ο Handanovic απέκρουσε το απευθείας φάουλ του Coutinho. Στο 55′ όμως και ο Firmino διπλασίασε τα τέρματά του με κεφαλιά από το φάουλ του Coutinho. Η Liverpool κατέβασε εμφανώς ταχύτητα και ο Klopp έβγαλε νωρίς τους Firmino και Salah ώστε να ξεκουραστούν ενόψει Wembley. Η επόμενη μεγάλη ευκαιρία ήρθε στο 86′ με τον Sturridge να κλέβει και να βγάζει τετ α τετ τον Ox που πλάσαρε για το 0-6. Στο 90′ ο Trent σκόραρε και αυτός με σουτ εκτός περιοχής από δεξιά που κόντραρε σε σώμα αμυνόμενου.και κατέληξε στα δίχτυα. Το παιχνίδι τελείωσε και η ομάδα μας έκανε την ιδανική προθέρμανση ενόψει Tottenham την Κυριακή! YNWA!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com