Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Van der Sar: «Παραλίγο να υπογράψω στη Liverpool!»

Van der Sar: «Παραλίγο να υπογράψω στη Liverpool!»

Ο σπουδαίος Ολλανδός πρώην τερματοφύλακας (και αντίπαλος της Liverpool για πολλά χρόνια) δήλωσε ότι ενώ υπέγραψε στη Juventus το 1999, είχε φτάσει σε απόσταση ενός τσιγάρου δρόμου από την πόρτα του Anfield.

Ο Gerard Houllier τον ήθελε στην ομάδα, όμως τελικά κατέληξε στους Ιταλούς και η ομάδα μας στράφηκε στον Sander Westerveld.

«Όταν έφυγα από τον Ajax, το 1999, ταξίδεψα στο Liverpool και μίλησα με τον Houllier», δήλωσε ο Van der Sar στο περιοδικό Four Four Two.

«Μου έδειξαν το Anfield και τον περίγυρό του και επίσης συναντήθηκα με τον πρόεδρο και με μερικούς από τους παίκτες. Το σκέφτηκα, όμως όταν μπήκε η Juventus στο παιχνίδι συμπέρανα ότι θα ήταν μεγαλύτερη πρόκληση για μένα να παίξω στην Ιταλία.»

Αποτέλεσμα εικόνας για van der sar

Ο Ολλανδός έπαιξε για δύο σεζόν στη Juve, προτού μετακινηθεί στη Fulham το 2001, και αντικατασταθεί από τον Buffon.

Έμεινε στους Cottagers μέχρι το 2005, οπότε ο Ferguson ενδιαφέρθηκε για την απόκτησή του.

«Κατάλαβα ότι ο Ferguson με ήθελε πάντα. Όμως ο πρόεδρος της United είχε συμφωνήσει για την ελεύθερη μετεγγραφή του Mark Bosnich.»

«Ο στόχος μου ήταν πάντα να διαδεχτώ τον Peter Schmeichel, όμως τελικά αυτό πήρε 6 χρόνια για να γίνει και σε αυτό το διάστημα είχαν φέρει ορισμένους άλλους τερματοφύλακες.»

«Κατάλαβα ότι η United με ήθελε όταν έλαβα ένα voicemail από τον Ferguson. Ήταν μία ξεχωριστή μέρα εκείνη. Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα: ‘Γι’ αυτό ήρθα στο Λονδίνο (στη Fulham) – για να κάνω τελικά αυτό το βήμα.'»

«Ο Ferguson μού είπε ότι χρειαζόταν κάποιον να καθοδηγήσει την άμυνα. Είπε ότι ήξερε πώς αν η ομάδα βρισκόταν υπό πίεση εγώ δε θα ταραζόμουν.» 

Σύμφωνα λοιπόν με τα λόγια του Edwin van der Sar, η ομάδα μας έχασε μία μεγάλη ευκαιρία το 1999.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com