Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Νικητής στο πρώτο του Merseyside derby o coach Gerrard!

Νικητής στο πρώτο του Merseyside derby o coach Gerrard!

Συνήθιζε να κερδίζει ως παίκτης και τα καταφέρνει πλέον και ως προπονητής! Ο Steven Gerrard στο πρώτο του Merseyside derby ως προπονητής στην U18 είδε τα παιδιά του να επικρατούν με 3-1 της συμπολίτισσας Everton και μάλιστα με ανατροπή!

Λίγο πριν το ημίχρονο της χθεσινής αναμέτρησης, ο Anthnony Gordon έβαλε μπροστά στο σκορ τους μικρούς «Μπλε» του Liverpool. Στα μέσα όμως του δευτέρου ημιχρόνου ο Jones σκόραρε με δύο εξαιρετικά σουτ δύο φορές μέσα σε 3 λεπτά φέρνοντας τούμπα όλο το σκηνικό.

Στο τέλος της αναμέτρησης, ο εξαιρετικός μαζί με τον 16χρονο Curtis Jones, Camacho έκοψε από τα δεξιά προς τα μέσα και το σουτ του με τη βοήθεια του στύλου κατέληξε στα δίχτυα για το τελικό 3-1, το οποίο ασφαλώς ικανοποίησε τον προπονητή της ομάδας.

« Είμαι πολύ περήφανος και χαρούμενος. Τα παιδιά τα πήγαν φανταστικά. Αυτή η εμφάνιση ήταν αναμενόμενη καθώς και στα άλλα παιχνίδια ήμασταν φανταστικοί με τη μπάλα και έπρεπε απλώς να περιορίσουμε τα ατομικά λάθη. Αν αφαιρέσετε το γκολ τους από το παιχνίδι, ήταν η τέλεια εμφάνιση νομίζω. Θα δούμε μικρές λεπτομέρειες για το πως σκόραραν αλλά ήμασταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι και νομίζω ήρθε κόντρα στη ροή του αγώνα.» δήλωσε ο Steven Gerrard.

Liverpool U18s: Grabara, Coyle, Lewis, R Williams, Glennon, Dixon-Bonner (Sharif), Longstaff (McAuley), Tagseth, Millar (Hunter), Jones, Camacho.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com