Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ferdinand: «Απόλαυση επιθετικά η Liverpool!»

Ferdinand: «Απόλαυση επιθετικά η Liverpool!»

Με εξαιρετικά λόγια μίλησε για τη Liverpool ένας μεγάλος αντίπαλός της!

Ο λόγος για τον Rio Ferdinand, o οποίος σε δηλώσεις του για λογαριασμό του BT Sport (μέσω της εφημερίδας Express) εκθείασε την επιθετική λειτουργία της ομάδας του Klopp, αναφερόμενος και μεμονωμένα στους παίκτες που την απαρτίζουν:

«Είναι απόλαυση να βλέπεις τη Liverpool να επιτίθεται.»

«Εξαιρετικές, εξαιρετικές επιλογές, ο Mane, ο Salah, μεγάλη ταχύτητα, ο Firmino, ο οποίος κρατά τη μπάλα και εμπλέκει και άλλους συμπαίκτες του στην εκδήλωση επιθέσεων.»

«Κάθεσαι και τους παρακολουθείς και σκέφτεσαι ότι δε θα ήθελες να παίξεις εναντίον τους. Είναι τόσο γρήγοροι, παίζουν με τόση ευθύτητα, έχουν πολύ καλά τελειώματα. Έχουν τα πάντα επιθετικά.»

Αποτέλεσμα εικόνας για rio ferdinand tv

Παρά τη χρόνια κόντρα της ομάδας του Ferdinand με τους Reds, ο παλαίμαχος παίκτης της Manchester United δήλωσε ότι χαίρεται που η ομάδα μας επέστρεψε στο Champions League:

«Θέλουμε οι μεγαλύτερες ομάδες μας να είναι εκεί.»

«Η Liverpool ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Αγαπώ να τους βλέπω να βγαίνουν στην επίθεση. Νομίζω ότι είναι φανταστικό να τους παρακολουθεί κανείς, οπότε ανυπομονώ πραγματικά να τους παρακολουθήσω», ήταν τα εξαιρετικά λόγια με τα οποία ο Rio Ferdinand έκλεισε την αναφορά του στην ομάδα μας.

 

 

 

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com