Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έλεγχος δανεικών: Δυνατό ντεμπούτο για Origi

Έλεγχος δανεικών: Δυνατό ντεμπούτο για Origi

Δανεικός στην Wolfsburg o Origi

Καλησπέρα και καλή βραδιά. Από σήμερα και για κάθε εβδομάδα με αγωνιστική δράση σε συλλογικό επίπεδο, η στήλη «Έλεγχος δανεικών» θα σας κρατάει ενήμερους για την πορεία των ξενιτεμένων Reds που αγωνίζονται σε ομάδες εκτός της Liverpool. Με το ένα μάτι στην πορεία τους εκεί και το άλλο στο μέλλον, όταν επιστρέψουν στην βάση.

Εφτά παίκτες μας αγωνίστηκαν αυτό το σαββατοκύριακο στις ομάδες στις οποίες βρίσκονται ως δανεικοί, με τον Divock Origi να κάνει την μεγαλύτερη εντύπωση από τους υπόλοιπους, όχι μόνο λόγω ονόματος, αλλά κι εμφάνισης. Ο Origi αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι της Wolfsburg απέναντι στο Hannover, παίζοντας δίπλα στον Mario Gomez και παρότι δεν κατάφερε να σκοράρει στο ντεμπούτο του, ήταν ο πιο απειλητικός παίκτης της Wolfsburg, έχοντας πέντε σουτ – περισσότερα από κάθε άλλον παίκτη – εκ των οποίων τα τρία ήταν εντός εστίας, ενώ δημιούργησε μία καθαρή ευκαιρία για γκολ με εξαιρετικό σπριντ και κόψιμο της μπάλας προς τα πίσω, όμως το σουτ κατέληξε πάνω από τα δίχτυα. Η ομάδα του μπορεί να έμεινε στο 1-1, όμως ο Origi ενθουσίασε άπαντες με την εμφάνιση του. Θεωρείται σίγουρο πως θα αγωνιστεί βασικός και την επόμενη αγωνιστική απέναντι στην Stuttgart, καθώς ο Mario Gomez τραυματίστηκε στο παιχνίδι.

Από Γερμανία πλευρά, ο Ryan Kent έμεινε εκτός αποστολής στην λευκή ισοπαλία της Freiburg με την Dortmund, καθώς μετράει μόλις τέσσερις προπονήσεις με την ομάδα και προτιμήθηκε να πάρει χρόνο προσαρμογής.

Λίγο πιο δίπλα, στις Κάτω Χώρες, και συγκεκριμένα στην Ολλανδία, ο Pedro Chirivella αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι της Willem II απέναντι στην ADO Den Haag, με την ομάδα του να ηττάται με 2-1 και τον ίδιο να παραμένει άφαντος για άλλο ένα παιχνίδι. Ο Ισπανός αγωνίστηκε ως box-to-box μέσος στα δεξιά της τριάδας του κέντρου, και παρ’ ότι σημείωσε 83% ακρίβεια στις πάσες, δεν μπόρεσε να δημιουργήσει το κάτι παραπάνω για την ομάδα του, η οποία σημείωσε την τέταρτη διαδοχική ήττα της στην Eredivisie. Λίγο πιο κάτω, και συγκεκριμένα στο Βέλγιο, ο Taiwo Aoniyi δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στο πολύ καλό ξεκίνημά του στο βελγικό πρωτάθλημα με την Mouscron, αλλά παρά ταύτα, συνέβαλλε στην εκπληκτική επικράτηση της ομάδας του επί της Club Brugge με 2-1. Ναι με ξεκίνησε ως βασικός και με την σωματοδομή του προσπάθησε να βάλει δύσκολα στους αντιπάλους αμυντικούς, όμως βρισκόταν γύρω από την δράση κι εν τέλει βγήκε ως αλλαγή στο 60′.

Πριν πάμε στην Βρετανία, ο Allan Rodrigues έμεινε στον πάγκο στο 1-1 τιυ Απόλλων Λεμεσού με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, ενώ στο MLS, ο Brooks Lennon μπήκε ως αλλαγή στο 75′ για την Real Salt Lake, με την ομάδα του να ηττάται από τους Vancouver Whitecaps με 3-2. Δεν μπόρεσε να συμβάλλει ιδιαίτερα, παρά το γεγονός πως η ομάδα του πίεσε για την ισοφάριση.

Ερχόμενοι στην Βρετανία τώρα, μόνο ο Connor Randall από όσους αγωνίστηκαν ήταν καλός. Αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι της Hearts με την Aberdeen, με την ομάδα του να παίρνει λευκή ισοπαλία και τον ίδιο να επιστρέψει στην φυσική του θέση, παίζοντας στην δεξιά πτέρυγα ως φουλ μπακ. Οι μέρες που αγωνιζόταν στο κέντρο πιθανότατα έχουν περάσει ανεπιστρεπτί, και δεν πιστεύω πως θα χαλούσε τον ίδιο, καθώς έδειχνε πολύ πιο άνετα στα δεξιά.

Στους υπόλοιπους της Βρετανίας, ο Sheyi Ojo έμεινε εκτός αποστολής της Fulham για το εντός έδρας παιχνίδι με την Cardiff, με τον Slavisa Jokanovic να λέει πως θα χάσει άλλα δυο παιχνίδια λόγω ενός τραυματισμού στον αστράγαλο που αποκόμισε από την εθνική Αγγλίας. Ο Jordan Williams αγωνίστηκε στην μέση της τριάδας του κέντρου για την Rochdale της League 1, όμως η ομάδα του ήταν κάκιστη και ηττήθηκε με 3-0 από την Blackburn, με τον ίδιο να κερδίζει μονομαχίες, αλλά να μην καταφέρνει να περιορίσει την αντίπαλη ομάδα που κέρδισε εύκολα. Ο Toni Gomes ξεκίνησε για πρώτη φορά ως βασικός για την Forest Green Rovers στην League 2, αγωνιζόμενος στα αριστερά της επίθεσης, χωρίς να απειλήσει την αντίπαλη ομάδα. Εν τέλει, η ομάδα του ηττήθηκε με 3-1 από την Exeter City. Τέλος, ο Shamal George είδε το παιχνίδι της Carlisle United με την Accrington Stanley από τον πάγκο, καθώς παραμένει αναπληρωματικός τερματοφύλακας στην ομάδα της League 2.

Ένα γρήγορο sum up με τα up and down των δανεικών:

Divock Origi: Up

Ryan Kent: –

Pedro Chirivella: Down

Taiwo Awoniyi: Down

Connor Randall: Up

Allan Rodrigues: –

Brooks Lennon: Down

Jordan Williams: Down

Toni Gomes: Down

Sheyi Ojo: –

Shamal George: Down (όταν είσαι μπακ απ στην League 2, λογικό είναι)

Επιστροφή για την στήλη την επόμενη εβδομάδα, με καλύτερες εμφανίσεις για τους δανεικούς μας (καλό θα ήταν για εκείνους).

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com