Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Το νέο παρατσούκλι του Woodburn!

Το νέο παρατσούκλι του Woodburn!

Αν υπήρχε ένα πρόσωπο που ξεχώρισε στο διάλειμμα των εθνικών ομάδων για τη Liverpool ήταν εκείνο του Ben Woodburn. O Oυαλός μέσος έδωσε 3 πόντους απέναντι στην Αυστρία ενώ σέρβιρε και ένα γκολ στη νίκη των Ουαλών μέσα στη Μολδαβία. Φαίνεται, λοιπόν, πως ο 17χρονος μέσος κέρδισε πέρα από νέους φίλους και ένα νέο ψευδώνυμο!

«Άκουσα κάποιον να τον λέει «Πρίγκηπα της Ουαλίας»! Το είπα ήδη δύο φορές σήμερα το πρωί αλλά δεν φαίνεται να του αρέσει ιδιαίτερα» αστειεύτηκε ο Jurgen Klopp προτού μιλήσει για την παρουσία του εξαιρετικά ταλαντούχου αυτού παιδιού με την εθνική του ομάδα.

« Ήταν εξαιρετικός. Όλοι ξέρουμε και εμείς ξέρουμε τον Ben καλύτερα και τα έχει πάει περίφημα για εμάς. Ήταν δύσκολα στην αρχή της προετοιμασίας και δεν απέδιδε όπως πριν. Αλλά βρίσκεται σε εξαιρετικό δρόμο τις τελευταίες εβδομάδες. Είδα τα παιχνίδια και είχε μεγάλη επιρροή. Είναι σπάνιο για ένα 17χρονο παιδί οπότε μιλάμε για μία όμορφη ιστορία.» συμπλήρωσε ο Kloppo για το νέο παιδί θαύμα όπως φαίνεται των ακαδημιών της Liverpool.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com