Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Νέα γύρω από το PES 2018 και το FIFA 18 (pics + vids)

Νέα γύρω από το PES 2018 και το FIFA 18 (pics + vids)

PES 2018 και FIFA 18 σύντομα διαθέσιμα

Πολλοί από εμάς περιμένουμε πώς και πώς κάθε χρόνο να λανσαριστούν οι νέες εκδόσεις των PES και FIFA και να αρχίσουμε να λιώνουμε με τις ώρες, να σπάμε χειριστήρια, να χαλάμε τις φιλίες μας και να φωνάζουμε «ναι ρε Bobby» όταν ο Firmino μας δίνει τη νίκη στο 90 με μόλις ένα σουτ! PES 2018 και FIFA 18 λοιπόν.

Και στο FIFA 18 θα μπορείς να πανηγυρίσεις με τον Klopp στον πάγκο
Και στο FIFA 18 θα μπορείς να πανηγυρίσεις με τον Klopp στον πάγκο

Ως οπαδοί της Liverpool, έχουμε κι έναν λόγο παραπάνω να αφήνουμε την εισαγωγή κατά την έναρξη του αγώνα και στους δύο τίτλους, ώστε να ακούσουμε την εξέδρα να τραγουδά το «You’ll never walk alone», αλλά και προς το τέλος αυτού.

Σήμερα έχουμε το νέο τρέιλερ του PES 2018, στο οποίο επιτέλους πρωταγωνιστεί η Liverpool. Μπορείτε να δείτε το τρέιλερ στο παρακάτω βίντεο και να πάρετε μια ιδέα του τί σας περιμένει.

Από την άλλη, το FIFA 18 δεν μας έχει δώσει πολλά δείγματα σχετικά με την ομάδα μας σε δράση, παρόλα αυτά σήμερα αποκαλύφθηκε μια φωτογραφία του Trent Alexander-Arnold, με το αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικό.

Το PES 2018 αναμένεται να κυκλοφορήσει 12 Σεπτεμβρίου, ενώ το FIFA 18 29 Σεπτεμβρίου, ενώ για τους «προπονητές του καναπέ» που θέλουν να οδηγήσουν την Liverpool σε στιγμές δόξας ακόμα και μέχρι το 2097, το Football Manager 2018 θα είναι διαθέσιμο την 10η Νοεμβρίου.

Εσείς είστε οπαδός του FIFA ή του… Προ;

 

 

Ο Trent Alexander-Arnold στο FIFA 18

O Alexander Arnold στο νέο FIFA
O Alexander Arnold στο νέο FIFA

 

Το νέο τρέιλερ του PES 2018

To τρέιλερ του FIFA 18

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com