Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μεθαύριο τελειώνει και τυπικά η ‘υπόθεση Coutinho’!

Μεθαύριο τελειώνει και τυπικά η ‘υπόθεση Coutinho’!

Αύριο δηλαδή, αν θέλουμε να είμαστε τυπικοί, ή εν πάσει περιπτώσει μία μέρα μετά την τελευταία μέρα της φετινής καλοκαιρινής μετεγγραφικής περιόδου της Premier League. Η πρώτη Σεπτεμβρίου είναι η μέρα που θα καθοριστεί το μέλλον του Philippe Coutinho (τουλάχιστον για τη φετινή σεζόν).

Ύστερα από επανειλημμένες αρνήσεις προτάσεων της Barcelona για τον Βραζιλιάνο, η ‘γραμμή τερματισμού’ αυτής της ιστορίας επιτέλους αχνοφαίνεται στον ορίζοντα.

Μας συγχωρείτε που επαναλαμβάνουμε για εκατοστή φορά το ίδιο πράγμα, όμως έτσι (εξακολουθεί να) έχει η κατάσταση: Ο παίκτης επιθυμεί να αποχωρήσει για την Ισπανία, όμως η Liverpool παραμένει απρόθυμη να τον πουλήσει.

Αποτέλεσμα εικόνας για coutinho liverpool barcelona

Και ενώ το θέμα θα τακτοποιηθεί με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα, η προθεσμία που υπάρχει για την ημέρα Πέμπτη και ώρα 23.00 στην Αγγλία ΔΕΝ θα αποτελέσει το τέλος αυτού του… βραζιλιάνικου σίριαλ.

Ο λόγος; Απλός. Η προθεσμία της Premier League με αυτή της La Liga για μετεγγραφές δε συμπίπτει.

Οι ισπανικές ομάδες δικαιούνται να ‘τρέξουν’ τις μετεγγραφικές τους δραστηριότητες μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 1 Σεπτεμβρίου (Παρασκευή προς Σάββατο), το οποίο σημαίνει ότι δεδομένης και της διαφοράς ώρας των δύο χωρών, θεωρητικά η Barcelona έχει τη δυνατότητα να κινηθεί για την απόκτηση του Coutinho μέχρι και 25 ώρες μετά το transfer deadline στην Αγγλία!

Οι Reds δεν αναμένεται να αλλάξουν στάση στο θέμα του παίκτη την τελευταία στιγμή. Απλά θα πρέπει να κάνουμε άλλη μία μέρα υπομονή μέχρι να λήξει αυτή η ιστορία.

Αναμείνατε λοιπόν νεότερες εξελίξεις, λίγο έμεινε ακόμα!

 

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com