Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πρόταση 80 εκατομμυρίων για Lemar;

Πρόταση 80 εκατομμυρίων για Lemar;

Λίγες μέρες πριν το τέλος της μετεγγραφικής περιόδου, το ρεπορτάζ της Liverpool δείχνει να παίρνει φωτιά, καθώς η ομάδα συνεχίζει να ψάχνει στην αγορά για ποιοτικούς παίκτες που θα καλύψουν τα κενά του ρόστερ. Ένας από αυτούς είναι ο άκρως ποιοτικός Γάλλος διεθνής Thomas Lemar.

Σύμφωνα με την γαλλική L’Equipe, η Liverpool έχει καταθέσει στην Monaco πρόταση 80 εκατομμυρίων ευρώ, με τα 8 εκατομμύρια να είναι σε μπόνους. Οι απεσταλμένοι της Liverpool επιθυμούν να συναντήσουν τον αντιπρόεδρο της Monaco, Vadim Vasilyev σήμερα το πρωί, ώστε να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις το συντομότερο δυνατόν. Ο παίκτης δείχνει πολύ θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Premier League και στην Liverpool, ωστόσο η βιασύνη δεν προκύπτει αποκλειστικά από τις λίγες μέρες που έχουν στην διάθεσή τους οι ιθύνοντες της Liverpool.

Ο 21χρονος έχει κληθεί στην Εθνική Γαλλίας και θα ενσωματωθεί στην αποστολή που βρίσκεται στο Clairefontaine. Που κολλάει αυτό; Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Γαλλίας, Didier Deschamps, έχει δηλώσει πως δεν θέλει κανένας ποδοσφαιριστής του να ασχολείται με μετεγγραφή από την στιγμή που θα μπει στο Clairefontaine. Επομένως, ο χρόνος κυλάει αντίστροφα.

Ο Thomas Lemar είναι ένας πολύ ταλαντούχος παίκτης, που μπορεί να αγωνιστεί τόσο στις πτέρυγες ως εξτρέμ ή μπακ χαφ, όσο και ως εσωτερικός μέσος. Το αριστερό του πόδι είναι άξιο θαυμασμού, και το απέδειξε πέρυσι τόσο στο γαλλικό πρωτάθλημα, όσο και στο Champions League. Εμείς ως liverpool.gr τηρούμε στάση αναμονής και θα είμαστε συνέχεια κοντά σας για περαιτέρω εξελίξεις.

Και αν δεν έρχεται ακόμα ο χειμώνας, σίγουρα τελειώνει το καλοκαίρι. Και αυτό θα έχει πολύ δυνατό τέλος. Τουλάχιστον αυτό ελπίζουμε.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com