Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool-Arsenal (preview)

Liverpool-Arsenal (preview)

Πρώτο σπουδαίο παιχνίδι ομάδων του Big 6 για τις Liverpool και Arsenal αύριο στο Anfield στις 18.00 ώρα Ελλάδος. Στους 4 πόντους μετά από 2 παιχνίδια οι γηπεδούχοι, έναν περισσότερο από τους Gunners, οι οποίοι έρχονται από την ήττα εκτός έδρας από τη Stoke.

Αγωνιστικά νέα : Liverpool : Εκτός σίγουρα οι Coutinho, Lallana, Clyne ενώ προλαβαίνουν κατά πάσα πιθανότητα οι Can και Arnold που αποκόμισαν προβλήματα από το μεσοβδόμαδα παιχνίδι απέναντι στη Hoffenheim. Arsenal : Επιστρέφει από την τιμωρία του ο Koscielny ενώ αναμένεται να αγωνιστεί και ο Alexis Sanchez.

Στατιστικά στοιχεία : -Η Liverpool δεν έχει κερδίσει τρία σερί παιχνίδι απέναντι στην Arsenal από την περίοδο 1996-1998. Πέρυσι κέρδισε και τα δύο παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

-Είναι το παιχνίδι με τα περισσότερα γκολ από το 90 και έπειτα στην ιστορία της Premier League (17)

-Aν η Liverpool κρατήσει ανέπαφη την εστία της, για πρώτη φορά μετά το 2013 θα κρατήσει 4 διαδοχικές εντός έδρας καθαρές εστίες.

-Ο Sadio Mane αναμείχθηκε σε 5 γκολ στις τελευταίες 5 του εμφανίσεις απέναντι στην Arsenal(3 γκολ και 2 ασίστ)

-Ο Mane μπορεί να γίνει ο τρίτος παίκτης μετά τους Sturridge και Fowler που σκοράρει στα τρία πρώτα παιχνίδια της Premier League.

-H Αrsenal επί 12 συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια απέναντι στις ομάδες των πρώτων 6 θέσεων παραμένει χωρίς νίκη.

-Ο Peter Cech έχει δεχτεί 26 γκολ από τη Liverpool. Καμία ομάδα δεν έχει παραβιάσει περισσότερες φορές την εστία του στην Premier League.

-H Αrsenal έχασε 8 από τα 13 τελευταία της εκτός έδρας παιχνίδια.

Διαιτητής : Martin Atkinson

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com