Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η συνέντευξη τύπου του Klopp ενόψει Arsenal

Η συνέντευξη τύπου του Klopp ενόψει Arsenal

-Αναφορικά με την κλήρωση του Champions League : «Την είδαμε όλοι μαζί μετά την προπόνηση. Δεν ξέρω γιατί διακόπτεται η κλήρωση από τον Cristiano Ronaldo και όλα αυτά. Θυμόμαστε τον τελικό με τη Sevilla και την ποιότητα τους στις ευρωπαικές διοργανώσεις. Για τη Maribor δεν ξέρουμε πολλά πράγματα.»

-Αναφορικά με τον Coutinho : « Είναι στη λίστα με τους τραυματίες. Αυτό δεν άλλαξε. Δεν έχουμε επαφή με τη Βραζιλιάνικη ομοσπονδία αλλά αν θέλουν να το τσεκάρουν έτσι έχει η κατάσταση.»

-Αναφορικά με τις μετεγγραφές : « Μέχρι την 31η Αυγούστου πολλά είναι πιθανά και για αφίξεις και για αποχωρήσεις. Ο Origi ήταν εκτός ομάδας και αυτό δείχνει πόσο μεγάλη είναι η ποιότητα της ομάδας. Ακόμη και αν έληγε αύριο η μετεγγραφική περίοδος , το έχω πει ξανά πολλές φορές πως είμαι ικανοποιημένος με την υπάρχουσα ομάδα. Δουλεύουμε στο κομμάτι των μετεγγραφών αλλά αυτή η περίοδος είναι πολύ διαφορετική σε σχέση με τις προηγούμενες. Ο Dominic Solanke έδειξε ό,τι θέλεις να δεις από έναν νέο παίκτη. Δεν χρειάζεται να μιλήσουμε για τον Mo Salah. Αναρωτήθηκαν για τον Robertson από τη Hull αλλά είδαν απέναντι στην Palace. O Milner είναι σαν μετεγγραφή στο κέντρο. Ο Moreno σαν καινούριος αριστερός μπακ.»

-Αναφορικά με πρόβλεψη για την Premier League : «Όπως φαίνεται το πρωτάθλημα θα το κατακτήσει η Manchester United χωρίς να δεχτεί κάποιο γκολ. (αστειευόμενος).  Είναι πολύ νωρίς ακόμη στη σεζόν. Δε νομίζω πως έχει σημασία. Πολύ σημαντικό το παιχνίδι με την Arsenal αλλά όπως όλα τα άλλα. Είναι η Arsenal. Μεγάλη ταχύτητα, μεγάλη ποιότητα, τεχνικές ικανότητες, πολλά συστήματα.»

-Αναφορικά με το να πείθει παίκτες : « Όσοι παίκτες μιλήσαμε ήταν ήδη πεπεισμένοι. Δεν μας είπε κανείς θέλουμε Champions League. Δεν ήταν ούτε θέμα χρημάτων.»

-Αναφορικά με την επίθεση της Liverpool : « Είναι όσο καλή όσο περίμενα. Η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ Hoffenheim-Palace είναι ότι είχαμε περισσότερο κόσμο στην περιοχή. Είμαι καλά με την άμυνα και την επίθεση, έχουμε κερδίσει 3 από τα 4 παιχνίδια και έπρεπε να κερδίσουμε και το άλλο. Θα δουλέψουμε με ό,τι έχουμε. Ξέρουμε που θέλουμε να φθάσουμε και πρέπει απλά να βαδίσουμε προς τα εκεί.»

-Αναφορικά με την άμυνα απέναντι στον Alexis Sanchez : « Αναμειγνύεται σε κάθε κατάσταση. Δεν έχει μία θέση μόνο. Δεν πρέπει να σκεφτούμε πολύ για αυτό. Αμυνόμαστε σε διαστήματα οπότε δεν τον κυνηγάμε συνέχεια σε όλο το τερέν. Πρέπει να σταματήσουμε τις πάσες. Αν επικεντρωθείς σε αυτόν, θα εμφανιστούν ο Ozil, o Welbeck, o Lacazette. Πρέπει να ξέρουμε και που θα επιτεθούμε όταν έχουμε τη μπάλα.»

-Αναφορικά με τους τραυματίες : «Ο Trent έχει πρόβλημα στο πόδι. Ο Emre είχε ένα στραμπούληγμα αλλά τίπτε σοβαρό. Κατά πάσα πιθανότητα θα παίξει. Δεν συνέβη κάτι χθες οπότε όλα καλά.»

-Αναφορικά με τον Arsene Wenger : « Προφανώς ο Arsene αγαπά ό,τι κάνει. Έχει όση ενέργεια χρειάζεται. Ήταν δύσκολη χρονιά η περυσινή. Μετά από μία φανταστική περίοδο με συμμετοχή κάθε χρόνο στο Champions League, τρόπαια κάποιοι δεν σε θέλουν. Δεν καταλαβαίνω. Τον σέβομαι για όλα όσα έκανε στην Arsenal και το ποδόσφαιρο. Είναι πολύ σπουδαίος προπονητής και χαίρομαι που είναι ακόμη εκεί και θα συναντηθούμε την Κυριακή.»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com