Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ένας ευτυχισμένος Βραζιλιάνος

Ένας ευτυχισμένος Βραζιλιάνος

Επειδή μας βομβαρδίζετε καθημερινά με μηνύματα ανησυχίας όσον αφορά το μέλλον του αγαπημένου μας Coutinho, θα θέλαμε να σας καθησυχάσουμε και δημοσίως.

Όταν προέκυψε η φημολογία το χειμώνα, άμεσα πήραμε θέση και δηλώσαμε ότι δεν υπάρχει καν θέμα και δεν έχει υπάρξει πρόταση. Λίγους μήνες μετά μας επιβεβαίωσαν και οι τρεις πλευρές (Barcelona, Liverpool, Coutinho). Παρ’ όλα αυτά τα δεδομένα άλλαξαν για τους Καταλανούς, αφού κατάλαβαν ότι χάνουν τον Neymar και ότι πλέον υπάρχει χώρος για έναν παίκτη που τα τελευταία χρόνια παίζει στην ίδια θέση. Κάπως έτσι, πριν μερικές εβδομάδες έκαναν μια αστεία (για τα οικονομικά δεδομένα των τελευταίων δύο ετών) πρόταση, η οποία απορρίφθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη. Εκεί βγήκε ο Klopp, ο ίδιος ο προπονητής της ομάδας μας και δήλωσε ότι ο Βραζιλιάνος ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ και ότι η Liverpool δεν είναι selling club (σύλλογος που πουλάει αυτούς που θεωρεί σημαντικούς).  Συμπλήρωσε ότι αυτή ακριβώς είναι και η θέση της διοίκησης. Ο παίκτης παραμένει ευτυχισμένος στο Liverpool, μια πόλη που τον έχουν βασιλιά και δεν έχει κάνει απολύτως καμία δήλωση με την οποία να ζητάει μεταγραφή ή έστω να εκφράζει το παραμικρό παράπονο για κάτι! Ε, θα μας συγχωρέσετε λοιπόν που επιλέγουμε να πιστέψουμε τους ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ανθρώπους – τον παίκτη και τον προπονητή που αγαπάμε και εμπιστευόμαστε. Άλλωστε δεν έχει υπάρξει μέχρι σήμερα ούτε ένα σοβαρό μέσο που να υποστηρίζει ότι ο Coutinho θα πάει στη Barcelona.

Η αίσθηση μας (που βασίζεται κατά πολύ στα λεγόμενα διοίκησης, προπονητή, παίκτη) είναι ότι ο μόνος τρόπος που θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί φέτος η συγκεκριμένη μετακίνηση, θα είναι αν υπάρξει μια εξωπραγματική προσφορά (τύπου Neymar) που μάλλον δεν θα μπορούμε να αρνηθούμε. Μπορεί να μην μας αρέσει καθόλου (ακόμη και να μας θυμώνει) που τα ποσά έχουν ξεφύγει τόσο πολύ τα τελευταία χρόνια, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα και δεν υπάρχει καμία περίπτωση να φύγει ο Βραζιλιάνος με ποσό κοντά στα 100-120 εκατομμύρια.

Αυτά από εμάς. Φροντίστε να περάσετε όμορφα τις καλοκαιρινές σας διακοπές και μην αγχώνεστε για φήμες που δημιουργούν συγκεκριμένοι αναξιόπιστοι τύποι.

YNWA

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com