Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Rangnick: «Δεν ανανεώνει ο Keita»

Rangnick: «Δεν ανανεώνει ο Keita»

Στην παραδοχή ότι ο μεταγραφικός στόχος της Liverpool, Naby Keita, δεν θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό του, προχώρησε ο αθλητικός διευθυντής της RB Leipzig, Ralf Rangnick! O Keita έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020, όμως στην ομάδα της Λειψίας ευελπιστούσαν σε μία αναπροσαρμογή η οποία θα αφαιρούσε την… «διάσημη» πλέον ρήτρα των 48 εκατομμυρίων λιρών η οποία τίθεται σε ισχύ από το επόμενο καλοκαίρι!

«Με τα τρέχοντα δεδομένα, δεν νομίζω ότι θα μπορέσουμε να ανανεώσουμε πρόωρα το συμβόλαιο του Keita» δήλωσε ο Rangnick. «Μπορώ να σας διαβεβαιώσω όμως ότι ο Naby θα παίξει με εμάς φέτος. Όλα τα άλλα σενάρια θα κριθούν με βάση το πως θα πάμε εμείς, αλλά και ο Naby ατομικά, τη σεζόν που μας έρχεται.»

«Για φέτος δεν μας νοιάζει καθόλου αν θα έρθει πρόταση 75 ή 100 εκατομμύρια ευρώ. Δεν αναπτυχθήκαμε 5 χρόνια για να χάσουμε έναν απ’τους καλύτερους παίκτες μας στην πρώτη χρονιά του Champions League. Δεν βγάζει νόημα και εμείς θέλουμε να πετύχουμε αθλητικά» συμπλήρωσε ο Rangnick.

Αυτά τα νέα έρχονται ως θετικά στα αυτιά τόσο της Liverpool όσο και των υπόλοιπων ομάδων που ενδιαφέρονται για τις υπηρεσίες του 22χρονου μέσου από την Γουινέα. Mπορεί η Leipzig να μην πουλάει τη φετινή σεζόν, κάτι που τελικά παραδέχθηκαν και στους Reds, «παραδίδοντας τα όπλα» πριν λίγες ημέρες, όμως το επόμενο καλοκαίρι, η ύπαρξη της ρήτρας δένει τα χέρια των Γερμανών και παρουσιάζει ως σχεδόν δεδομένο το ότι ο παίκτης θα πάει σε άλλες πολιτείες.

Η Liverpool σίγουρα θα κοιτάξει να ενεργοποιήσει αυτήν την ρήτρα, ενώ ομάδες όπως η Manchester City, η Chelsea αλλά και η Inter έχουν γραφτεί κατά καιρούς ως πιθανοί μνηστήρες, κάτι που θα μεταφέρει τη μάχη στο ποια θα καλύψει πρώτη τις απαιτήσεις του παίκτη. Εκτός κι αν τον Ιανουάριο έχουμε εξελίξεις που οδηγήσουν τους «Rotten Bullen» στο να πουλήσουν μία ώρα νωρίτερα τον παίκτη για να μην βγουν χαμένοι οικονομικά…

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com