Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν ενδιαφέρεται για Rafinha και Andre Gomes η Liverpool

Δεν ενδιαφέρεται για Rafinha και Andre Gomes η Liverpool

Οι Reds παραμένουν αμετακίνητοι στη στάση τους για τον Philippe Coutinho εν μέσω των συνεχιζόμενων εικασιών για τη -δήθεν- πιθανή αποχώρησή του.

Σύμφωνα με την Liverpool Echo, η ομάδα μας  δεν ενδιαφέρεται για τους δύο μέσους της Barcelona, ακόμα και σε περίπτωση που αυτοί προσφέρονταν ως μέρος ενός δελεαστικού πακέτου ώστε η ομάδα μας να πειστεί να παραχωρήσει τον Βραζιλιάνο μέσο.

Ισπανικά δημοσιεύματα ισχυρίστηκαν ότι ο Jurgen Klopp έχει «στρέψει την προσοχή του» στον Rafinha, η αξία του οποίου ανέρχεται περίπου στα 36 εκατομμύρια ευρώ.

Παρόλα αυτά, η Echo αντιλαμβάνεται ότι η Liverpool δεν ενδιαφέρεται για τον παίκτη των Blaugrana, ο οποίος έχει αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα τραυματισμών και θεωρείται ότι δεν έχει την απαιτούμενη ποιότητα για να ενισχύσει το υλικό του Klopp.

Τα παραπάνω ισχύουν και για τον Andre Gomes, του οποίου το όνομα επίσης έχει συνδεθεί μία πιθανή πραγματοποίηση του δρομολογίου Camp Nou-Anfield. Η ομάδα μας επιμένει ότι δεν πρόκειται να δεχτεί μία προσφορά του τύπου «μετρητά + παίκτης» για τον Coutinho.

Προς το παρόν δεν έχει κατατεθεί δεύτερη πρόταση για τον παίκτη των Reds- παρά τους χθεσινοβραδινούς ισχυρισμούς ότι η Barcelona αύξησε την προσφορά της στα 100 εκατομμύρια ευρώ (ή 89 εκατομμύρια λίρες).

Ο Klopp επανέλαβε χθες στο πλαίσιο της σημερινής αναμέτρησης με τη Bayern Munich ότι ο Coutinho δεν πωλείται  και οι ιδιοκτήτες τον διαβεβαίωσαν ότι αυτή η στάση δεν αλλάζει.

Η Liverpool είναι σε θέση ισχύος αν αναλογιστούμε ότι το συμβόλαιο του παίκτη λήγει το 2022 και ότι δεν έχει ρήτρα αποδέσμευσης.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com