Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Πλάνο για στέγαση 160 οικογενειών στο Melwood!

Πλάνο για στέγαση 160 οικογενειών στο Melwood!

Την επίσημη κατάθεση ενός πλάνου για την κατασκευή οικιών στην περιοχή που τώρα στεγάζει το προπονητικό κέντρο του Melwood κατέθεσε η Liverpool! H ομάδα, η οποία σκοπεύει να μετακομίσει εξ ολοκλήρου στις εγκαταστάσεις του Kirkby, οι οποίες θα υποστούν γενικό… λίφτινγκ αλλά και επέκταση αιτήθηκε την κατασκευή 160 σπιτιών για οικογένειες, καταθέτοντας τα σχετικά χαρτιά στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης του Λίβερπουλ, ώστε να πάρει την προέγκριση για την δημιουργία αναλυτικού σχεδίου.

«Η LFC αναγνωρίζει ότι το Melwood ήταν ένα τεράστιο μέρος της ιστορίας του Συλλόγου, όμως η τοποθεσία είναι περιορισμένη και δεν μπορεί να φιλοξενήσει πια τις φιλοδοξίες της ομάδας για ένα νέο προπονητικό κέντρο υψηλής ποιότητας.

Η αίτηση θα εξεταστεί από την Επιτροπή Σχεδιασμού του Δ.Σ αργότερα στο έτος και αν δοθεί η έγκριση, η προτεινόμενη αναδιαμόρφωση του χώρου θα μπορέσει να παρέχει σε 160 οικογένειες σπίτια με ανοικτό χώρο και κήπο. […]

Η Liverpool θα συνεχίσει να δουλεύει σε στενή συνεργασία με το Δ.Σ. της πόλης για να έχει τους τοπικούς κατοίκους και τις επιχειρήσεις ενήμερες για την πρόοδο της αίτησης και για οποιαδήποτε εξέλιξη» ήταν μεταξύ άλλων μερικά σημεία από την επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com