Είσαι εδώ
Home > uncategorized > Διχασμός στη Λειψία για Keita!

Διχασμός στη Λειψία για Keita!

Διχασμός επικρατεί στις τάξεις της RB Leipzig, για την περίπτωση του Naby Keita! Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, στις τάξεις των επικεφαλής της ομάδας υπάρχουν δύο αντικρουόμενες απόψεις, σχετικά με το μέλλον του Naby Keita, γεγονός που μπορεί να επηρεάσει άμεσα τις διαπραγματεύσεις των Reds με τους «Rotten Bullen».

Συγκεκριμένα, από τη μία πλευρά έχουμε τον καθ’όλα ομιλητικό Ralf Ragnick, ο οποίος κάθε μέρα ευαγγελίζει τα νέα της παραμονής του Naby Keita στην ομάδα του. «Δεν υπάρχει όριο στο τι μπορούμε να αρνηθούμε, ακόμα και αν μιλάμε για τριψήφια προσφορά!» είπε ο Ragnick. «Δεν θα πουλήσουμε βασικό και δεν έχει σημασία ακόμα κι αν κάποιος δεν ξέρει που θα πάει την επόμενη σεζόν. Μας αρκεί που ξέρουμε εμείς. Έτσι πιθανολογώ ότι οι μεταγραφικές μας κινήσεις έχουν ήδη ολοκληρωθεί

Από την άλλη όμως, δεν φαίνεται να υπάρχει «ομοψυχία» με τις δηλώσεις Ragnick στη διοίκηση της Λειψίας. Και όχι απλώς στη διοίκηση, αλλά στο «κεφάλι» της, τον Πρόεδρο της ομάδας, Oliver Mintzlaff!

O Mintzlaff, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Sega Diallo, όχι μόνο δεν είναι απόλυτος στην στάση του για τις παραχωρήσεις παικτών, αλλά ενημέρωση και τον Keita πως δεν θα αποτελέσει εμπόδιο στην επιθυμία του Keita να πάει στη Liverpool, κάτι που είχε επαναλάβει και σε προηγούμενη συνάντηση του με τον παίκτη!

Έτσι λοιπόν, έχουμε δύο αντικρουόμενες απόψεις στην διοικητική «καρδιά» του συλλόγου, όμως το μάλλον θετικό για τη Liverpool, είναι πως αυτός που έχει την πιο… φιλική προς τους «Reds» άποψη είναι και αυτός με τη μεγαλύτερη ισχύ για να πάρει αποφάσεις, ο Διοικητικός Αρχηγός δηλαδή της ομάδας!

Ο Naby Keita βρίσκεται ακόμα σε διακοπές, εξαιτίας των διεθνών υποχρεώσεών του με την ομάδα της Γουινέας, κάτι που σημαίνει ότι η επιστροφή του, αργότερα αυτόν τον μήνα θα αποτελέσει το «σημείο μηδέν» των όποιων εξελίξεων στην υπόθεσή του.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com