Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν θέτει ιδιαίτερους στόχους ο Ings

Δεν θέτει ιδιαίτερους στόχους ο Ings

Ιδιαίτερα προσεκτικός και κρατώντας χαμηλά τον πήχυ, ο Danny Ings ετοιμάζεται σιγά σιγά να μπει για τα καλά στην προετοιμασία της Liverpool. O Άγγλος επιθετικός δεν έχει καταφέρει να ολοκληρώσει 90λεπτο για τον Jurgen Klopp και δήλωσε πως πλέον πλησιάζει η ώρα της επιστροφής :

«Τα πηγαίνω πολύ καλά αυτή τη στιγμή. Από άποψη χρόνου δεν ξέρω αλλά νιώθω πως ο χρόνος πλησιάζει ολοένα και περισσότερο. Τώρα κάνω δουλειά με τη μπάλα. Η φυσική μου κατάσταση επιστρέφει σε κανονικά επίπεδα, το απολαμβάνω και νιώθω δυνατός. Αν μένεις σε πράγματα για καιρό δεν θα γυρίσεις πίσω. Θα πονέσεις στην αρχή αλλά μετά πρέπει να βάλεις κάτω το κεφάλι, να συγκεντρωθείς και να δουλέψεις. Αυτή είναι η νοοτροπία μου. Δεν υπήρχε άλλη επιλογή. Τώρα προσπαθώ να είμαι όσο πιο γερός μπορώ, όσο πιο δυνατός και έτοιμος. Και να ενσωματωθώ με τα παιδιά άμεσα. Δεν θέτω μεγάλους στόχους  και προσπαθώ να εκπληρώσω πιο μικρά πράγματα. Το επόμενο είναι να ενταχθώ στα παιδιά και να αναμειχθώ ξανά.» δήλωσε ο Ingsy.

Οφείλουμε πραγματικά να βγάλουμε το καπέλο σε έναν ποδοσφαιριστή σίγουρα άτυχο, ο οποίος όμως έμεινε αφοσιωμένος στην προσπάθεια του να επιστρέψει 2 διαδοχικές χρονιές θέτοντας εαυτόν στην υπηρεσία της Liverpool.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com