Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πρόταση όταν βεβαιωθεί η πρόθεση του Keita

Πρόταση όταν βεβαιωθεί η πρόθεση του Keita

Την πεποίθησή της πως η Liverpool αναμένεται να κάνει πρόταση για τον Keita αλλά μονάχα όταν βεβαιωθεί για την πρόθεση του παίκτη να ενταχθεί στο εγχείρημα του Jurgen Klopp εξέφρασε η Melissa Reddy του Goal.com.

Όπως αναφέρει η ίδια, ο παίκτης παρουσιάζεται πρόθυμος να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή ωστόσο δεν βρίσκεται σε σημείο όπου θα πιέσει ασφυκτικά για να γίνει η μετεγγραφή ενώ θεωρεί επίσης πως μία προσφορά κοντά στα 66.000.000 λίρες που θα σπάσει το ρεκόρ μετεγγραφής του Kevin De Bruyne από τη Wolfsburg στη Manchester City θα πείσει τους «Ταύρους» να παραχωρήσουν τον παίκτη.

Μία πληροφορία, που επιβεβαιώνει το ότι η Liverpool έχει αλλάξει στάση στο χειρισμό μεγάλων μετεγγραφών. Όταν το καλοκαίρι του 2013, συμφωνούσε με τη Shakthar Donetsk για τον Henrick Mkhitaryan υπολόγιζε χωρίς την πρόθεση του παίκτη να ακολουθήσει τον Klopp τότε στην Borussia. Ένα κλασσικό παράδειγμα που δείχνει πως πλέον οι Reds όταν πρόκειται να προχωρήσουν σε μετεγγραφές με μεγαλύτερη διαπραγματευτική δυσχέρεια φροντίζουν πρώτα να έχουν στα χέρια τους το «χαρτί»»  που λέγεται επιθυμία του παίκτη. Κάτι που έγινε και στην υπόθεση Van Dijk απλά με λάθος τρόπο.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com