Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Me Ojo και Solanke η πρώτη προπόνηση!

Me Ojo και Solanke η πρώτη προπόνηση!

Mε δύο συμμετοχές της τελευταίας στιγμής πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση για τη σεζόν 2017-18 στο Melwood! O Jurgen Klopp είδε τους Dominic Solanke και Sheyi Ojo να μην εκμεταλλεύονται την άδεια που έχουν και να έρχονται στο Melwood για να προπονηθούν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα!

Οι δύο «μικροί» βρισκόντουσαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων της Νότιας Κορέας, συμβάλλοντας τα μέγιστα για την πορεία των «Τριών Λιονταριών» ως το τέλος του δρόμου και επομένως δικαιούνταν μία λίγο μεγαλύτερη άδεια από τους 22 παίκτες που είχαν ανακοινωθεί χθες. Τελικά όμως, η θέληση και των δύο να κάνουν την καλύτερη δυνατή εντύπωση στον Jurgen Klopp υπερίσχυσε και πήραν την απόφαση να συμμετάσχουν από την πρώτη ημέρα στην προετοιμασία των Reds.

O Solanke μάλιστα χθες βράδυ βρέθηκε στο Melwood ώστε να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, το οποίο λέγεται ότι θα είναι πενταετούς διάρκειας. Οι λεπτομέρειες αναμένεται να μαθευτούν όταν γίνει και η επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου, η οποία λογικά θα υπολογίζεται σύντομα, ίσως και μέσα στην ημέρα.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com