Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μπροστά από το πρόγραμμα Mane και Hendo

Μπροστά από το πρόγραμμα Mane και Hendo

Εγκαίρως με την έναρξη της προετοιμασίας αναμένεται να γυρίσουν τόσο ο Jordan Henderson όσο και ο Sadio Mane, προσφέροντας ανακούφιση και ικανοποίηση στον Jurgen Klopp, που θα μπορεί να δουλέψει με σχεδόν πλήρες ρόστερ από την αρχή της pre-season. Οι δύο παίκτες παρουσιάζουν σημαντική πρόοδο στην ανάκαμψή τους, δείχνοντας να βρίσκονται μπροστά από το χρονοδιάγραμμα αποθεραπείας τους.

Ο Henderson έχασε τους τρεις τελευταίους μήνες με έναν τραυματισμό στο πέλμα, ο οποίος βέβαια εδώ να τονίσουμε ότι μάλλον έχει αφήσει χρόνιο πρόβλημα και ενδέχεται να τον ταλαιπωρήσει και στο μέλλον, αν δεν προσεχθεί πολύ καλά, όμως για την ώρα δείχνει να επανέρχεται στο 100% πριν την έναρξη της προετοιμασίας. Ο αρχηγός της ομάδας ήταν θεωρητικά σε κατάσταση να αγωνιστεί τις τελευταίες 2-3 αγωνιστικές του πρωταθλήματος που τελείωσε, όμως δεν βρισκόταν ούτε κατά διάνοια στο 100% του, γι’αυτόν τον λόγο και ο Klopp αποφάσισε να μην ρισκάρει με την περίπτωσή του.

Από την άλλη, ο Sadio Mane τραυματίστηκε στο παιχνίδι της 1ης Απριλίου με αντίπαλο την Everton, έκανε χειρουργείο στο γόνατο και τώρα συνεχίζει κανονικά το πρόγραμμα επανόδου του, χωρίς κάποιο πισωγύρισμα. Η απουσία του στοίχησε αρκετά στη Liverpool, με τον Σενεγαλέζο να ψηφίζεται στο τέλος της σεζον ως ο καλύτερος παίκτης της χρονιάς για τους «Reds».

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com