Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αγγλική επιβεβαίωση για επαναφορά Salah

Αγγλική επιβεβαίωση για επαναφορά Salah

Επιβεβαίωση από την Αγγλία και τη Liverpool ECHO είχαμε για το θέμα του Mohamed Salah. Όχι για τα δημοσιεύματα εξ Ανατολής που μιλούσαν για ολοκληρωτική συμφωνία μεταξύ Liverpool και Roma, αλλά γι’αυτά που ανέφεραν ότι μετά από μία εβδομάδα «σιγής», ο Salah επανέρχεται στο πρώτο πλάνο των «Reds» και οι συζητήσεις ξεκινούν από νέα διαπραγματευτική βάση μεταξύ των δύο ομάδων.

Η Roma αρνήθηκε την πρώτη πρόταση, αξίας 28 εκατομμυρίων λιρών πριν μία βδομάδα και από τότε οι συζητήσεις έχουν βαλτώσει μεταξύ των δύο συλλόγων, καθώς η διαφορά είναι γύρω στα 10 εκατομμύρια λίρες. Ο Salah είναι ένα από τα πιο σημαντικά «κομμάτια» των Ρωμαίων και για να φύγει από την ομάδα θα χρειαστεί μία αρκετά καλή πρόταση εκ μέρους της Liverpool.

Σύμφωνα με τα Ιταλικά χθεσινά ρεπορτάζ, αυτή ενδέχεται να είναι μία πρόταση αξία 35 εκατομμυρίων λιρών + 5 εκατομμυρίων σε πρόσθετα. Αυτή ίσως να είναι η χρυσή τομή για έναν παίκτη που την περασμένη σεζόν σκόραρε 19 γκολ και έβγαλε 12 ασίστ. Πάντως, η Liverpool έχει το μυαλό της και στις εναλλακτικές. Απ’ ό,τι φαίνεται η ομάδα έχει ήδη κάνει κάποιες προκαταρκτικές συνομιλίες με τη Sporting Λισαβόνας για τον Gelson Martins (ο οποίος ενδέχεται να κοστίσει μία τιμή παρόμοια με τον Salah) ενώ υπάρχει και ενδιαφέρον για τον Douglas Costa της Bayern. Όμως ο Salah είναι ο πρώτος στόχος και θέληση των ανθρώπων της Liverpool είναι να τελειώσουν την υπόθεση πριν γίνει σίριαλ (ή τουλάχιστον μεγαλύτερο σίριαλ απ’ ότι είναι τώρα).

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com