Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Έπαινοι για Solanke!

Έπαινοι για Solanke!

Στην αναμονή για την επίσημη μετακίνηση του στους Κόκκινους τον Ιούλιο, ο Solanke δημιουργεί ήδη θετική αύρα γύρω από το όνομα του, με τις προσδοκίες γι’ αυτόν να μεγαλώνουν καθημερινά!

Μέχρι τώρα έχει παίξει μόνο έναν αγώνα με την πρώτη ομάδα της Chelsea, με την ποδοσφαιρική του εμπειρία να προέρχεται κυρίως από τις ομάδες νέων στην Εθνική ή στην πρώην του ομάδα, καθώς και από την Ολλανδική Eredivisie όταν πήγε πριν από δύο χρόνια ως δανεικός στη Vitesse!

Όμως ο Άγγλος επιθετικός κατάφερε να δείξει το ταλέντο του, ενώ έδωσε μια γεύση και στους οπαδούς της Liverpool με τη συμμετοχή του στην Πρωταθλήτρια Κόσμου Εθνική Αγγλίας για τους Under 20!, όπου και κέρδισε το βραβείο του καλύτερου παίκτη του τουρνουά!

Ο Solanke είναι ένας παίκτης all – around και οι προπονητές του νυν και πρώην δεν διστάζουν να τον επαινέσουν γι’ αυτό κυρίως το χαρακτηριστικό του, μεταξύ άλλων.
«Αυτό είναι κυρίως που με ευχαριστεί σε αυτόν. Η σωστή άμυνα ξεκινά από τους επιθετικούς και αυτός το γνωρίζει καλά.» είπε στο Sky Sports o Andy Edwards από το προπονητικό team της Εθνικής Αγγλίας.

«Ενώ οι επιθετικοί παίρνουν όλη τη δόξα γιατί κερδίζουν συνήθως τους αγώνες ,πρέπει να δίνεται σημασία και στον τομέα της άμυνας. Αυτό συμβαίνει στις καλύτερες ομάδες.» συνέχισε.

Μέλι έσταζε και το στόμα του Adi Viveash ,πρώην προπονητή στους νέους της Chelsea για τον Solanke!

«Ήμουν τυχερός γιατί συνεργάστηκα με μερικούς πολύ ταλαντούχους παίκτες, αλλά ο Dominic βρίσκεται στην κορυφή αυτής της λίστας.» είπε. «Είναι έξυπνος και η κίνηση του είναι απίστευτη. Παίζει σαν συνδυασμός νο 9 και νο 10! Δεν θέλω να φανώ αγενής αλλά μου θυμίζει τον Teddy Sheringham στην πιο γρήγορη εκδοχή του.» συνέχισε!

«Αν ανέβεις σ’ ένα καλό επίπεδο όπως αυτός σε νεαρή ηλικία, τότε το επόμενο επίπεδο είναι να αρχίσεις να παίζει μπάλα στην πρώτη ομάδα πιο τακτικά.Προσπάθησε να το πετύχει στη Vitesse, αλλά σίγουρα δεν τα κατάφερε όσο καλά θα ήθελε, με τον παράγοντα άλλη χώρα-άλλη νοοτροπία να αποτελεί καθοριστικό γι αυτόν. Ξέρω ότι οι οπαδοί θα ήθελαν κατά την παραμονή του εκεί να σκοράρει περισσότερα τέρματα.» ολοκλήρωσε.

Τον τελικό λόγο ανέλαβε ο Edwards ο οποίος είπε: » Είναι ένα πολύ καλό παιδί, που εργάζεται σκληρά, πολύ ταλαντούχος αλλά και πολύ ταπεινός.Νομίζω ότι θα έχει μια πολύ καλή καριέρα.«

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com