Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Το «μυθικό» συναπάντημα του Karius

Το «μυθικό» συναπάντημα του Karius

Ο Loris Karius είναι ένας από τους παίκτες που στις διακοπές τους θέλουν να γυρίζουν τον κόσμο, όπως πολλοί ίσως να έχετε καταλάβει από τα social media του Γερμανού τερματοφύλακα. Ήδη, στις 2 περίπου εβδομάδες των διακοπών του ο Karius έχει ταξιδέψει στο Ντουμπάι, τη Νέα Υόρκη και την Ιμπίθα, ενώ τώρα βρίσκεται στην τέταρτη στάση των διακοπών του, το Μαϊάμι.

Εκεί ο Γερμανός είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με έναν μύθο του ποδοσφαίρου, έναν άνθρωπο που σαν βραζιλιάνος που σέβεται τον εαυτό του, έχει μία προτίμηση στις διακοπές στα εξωτικά θέρετρα, στον ήλιο και τις παραλίες. Φυσικά μιλάμε για τον Ronaldinho.

O παλαίμαχος πλέον παίκτης, που την προηγούμενη βδομάδα έκανε τις διακοπές του στην Ελλάδα, βρίσκεται και αυτός στην πόλη της Φλόριδα, στην οποία τον συνάντησε ο Karius, με τον Γερμανό να μην χάνει την ευκαιρία να τραβήξει μία φωτογραφία μαζί του και να «κοκορευτεί» για το συναπάντημα που είχε στα social media.

«Έπεσα πάνω σε αυτόν τον θρύλο! Τι τύπος! @Ronaldinho #miami» ήταν η λιτή ανάρτηση του γκολκίπερ των «Reds» στο instagram

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com