Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ψηφίζει Liverpool o Van Dijk!

Ψηφίζει Liverpool o Van Dijk!

Πολύ σημαντικές εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση της μεταγραφής του Virgil Van Dijk βγήκαν πριν από λίγα λεπτά από το «Νησί»! Σύμφωνα με την πλέον έγκριτη, Liverpool Echo, ο παίκτης φαίνεται να δίνει την δική του «ψήφο» στη Liverpool, ώστε η ομάδα του Merseyside να είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο βασικός φετινός μεταγραφικός στόχος των «Reds», ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο τόσο της Manchester City όσο και της Chelsea, αποφάσισε πως από τους τρεις μνηστήρες, η ομάδα που ο ίδιος επιθυμεί να μετακινηθεί είναι η Liverpool, κάτι που δίνει μεγάλη ενίσχυση στις προσπάθειες της ομάδας του Jurgen Klopp να τελειώσει την υπόθεση απόκτησής του.

Προσοχή, αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι βρισκόμαστε προ τετελεσμένου γεγονότος και είμαστε ένα βήμα από τις υπογραφές. Τίποτα δεν είναι οριστικό ακόμα. Όμως από τη μία η Liverpool δείχνει τη διάθεση να προσφέρει στον παίκτη όσα του δίνουν και οι άλλοι δύο ανταγωνιστές, επομένως το θέμα του συμβολαίου γίνεται αυτομάτως πιο απλό, απλό την άλλη από τη στιγμή που ο ίδιος ο παίκτης βγάζει από το κάδρο τις δύο ανταγωνίστριες ομάδες, μπορεί πιο εύκολα να μπει το «νερό στο αυλάκι» ώστε να συμφωνήσουν και οι δύο ομάδες σε μία μεταγραφή ρεκόρ για τα δεδομένα της ομάδας της Liverpool.

O παίκτης έχει τιμή πώλησης περί τα 50 εκατομμύρια λίρε, ενώ αυτό που «έψησε» τον ίδιο για να κάτσει η μπίλια της προσωπικής του προτίμησης στο… κόκκινο, είναι το όραμα και ο ενθουσιασμός που έδειξε ο Klopp για τον Van Dijk αλλά και για την ομάδα της Liverpool γενικότερα. Όπως και να χει, σε περίπτωση που κλείσει θετικά αυτό το μέτωπο, μιλάμε μετά από καιρό για μία μεγάλη νίκη της ομάδας και του Klopp στη μάχη για την απόκτηση ενός «καυτού» μεταγραφικού ονόματος, κάτι που αλήθεια είναι πως δεν μας είχε συνηθίσει η Liverpool τα τελευταία χρόνια, δείχνοντας ότι ίσως να αλλάζει η αύρα γύρω από τον σύλλογο του Merseyside.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com