Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ρώτησε για Rafinha ο Klopp ( ; )

Ρώτησε για Rafinha ο Klopp ( ; )

Είναι γνωστό πως ο Rafinha Alcantara θα αποχωρήσει από την Barcelona το καλοκαίρι, και ήδη πολλοί σύλλογοι έχουν ακουστεί για τον επόμενο προορισμό του παίκτη, ανάμεσά τους και η Liverpool. Όμως, υπάρχει ένα ρεπορτάζ που πήγε το ενδιαφέρον μας λίγο παραπέρα.

Σύμφωνα με το Sport Witness, ο Klopp φέρεται να ρώτησε για την διαθεσιμότητα του παίκτη, ενώ η απάντηση της Barcelona ήταν πως η τιμή του παίκτη είναι 30 εκατομμύρια ευρώ.

Ακόμα κι αν αληθεύει το παραπάνω δημοσίευμα, ο πρώτος στόχος της ομάδας για το κέντρο παραμένει ο Naby Keita της Leipzig. Οποιαδήποτε εξέλιξη με άλλους μέσους αναμένεται να υπάρξει μετά την κατάληξη της υπόθεσης Keita, ο οποίος, όπως σας έχουμε ενημερώσει, θα αποφασίσει για το μέλλον του μετά τις διακοπές του, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει πως δεν θα ψαχτεί για εναλλακτικές. Και ο Rafinha αποτελεί μια άκρως ενδιαφέρουσα και προσιτή περίπτωση για τον σύλλογο. Ερωτηματικό παραμένει η φυσική κατάσταση του, μετά από απανωτούς σοβαρούς τραυματισμούς που κράτησαν πίσω την καριέρα του.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com