Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Καλύπτει Klopp ο νέος CEO, Moore

Καλύπτει Klopp ο νέος CEO, Moore

Ο νέος CEO της Liverpool, Peter Moore, αναλαμβάνει τα καθήκοντα του σήμερα το πρωί, και στις πρώτες δηλώσεις το ως διευθύνων σύμβουλος, υπόσχεται να καλύψει τον Klopp για τις καλοκαιρινές μεταγραφές, όμως δεν θα μπει στον κόπο να ανταγωνιστεί την Manchester City, η οποία ξοδεύει αλόγιστα χρήματα και σε αυτό το μεταγραφικό παζάρι.

Έχοντας εργαστεί σε Microsoft, Reebok και EA Sports, ο Peter Moore κουβαλάει μαζί του ένα εντυπωσιακό βιογραφικό, ενώ ο γεννημένος στο Liverpool νέος CEO δεν θα μπορούσε να μην είναι Kopite. Όμως πάρα το γεγονός πως όταν ήταν απλός φίλαθλος, συνήθιζε να κρίνει κάθε φήμη και μεταγραφή, τόνισε πως δεν θα αναμειχθεί σε αποφάσεις σε αυτό το κομμάτι.

Όταν ρωτήθηκε αν ο Klopp θα έχει σημαντικά κεφάλαια για μεταγραφές, απάντησε: «Ναι, σωστά. Υπάρχουν κεφάλαια για να δυναμώσουν την ομάδα. Θα στηρίξουμε τον προπονητή και τον αθλητικό διευθυντή»

Στην συνέχεια, εξηγεί γιατί θα ήταν χαζό να προσπαθήσει να ακολουθήσει την City: «Κοιτάξτε, δούλευα σε μία εταιρεία όπου σύμφωνα με στοιχεία που βρίσκονται στο φως της δημοσιότητας, έχει αγοράσει άλλες εταιρείες για 1 δις δολάρια και δεν έχει δουλέψει τόσο. Έχω ζήσει ανάμεσα σε αυτό που λένε Σ και Ε – Συγχωνεύσεις και Εξαγορές – και αυτό που έχω μάθει όλα αυτά τα χρόνια είναι πως δεν έχει σημασία τι πληρώνεις αλλά τι παίρνεις. Δεν έχει να κάνει με την λογική ‘Ξοδέψαμε πολλά λεφτά άρα είμαστε καλοί’ όσο με το να αποκτάς τους σωστούς παίκτες στην σωστή τιμή. Και αυτή η είναι η δουλειά μου στο παρασκήνιο. Και μπορεί όλοι να θέλουν να δουν ένα τσουβάλι λεφτά, όμως αυτό που θέλω να δω είναι ταλέντο από την σωστή τιμή. Ίσως να είμαι αφελής, αλλά αυτό μοιάζει με σωστή δουλειά. Δεν είναι θέμα ανταγωνισμού. Είναι θέμα ενίσχυσης του ροστερ με το «τάδε» κόστος» καταλήγει ο νέος διευθύνων σύμβουλος.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com