Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Woodburn: «Προσπαθούσα να ξανασκοράρω το πρώτο μου γκολ στο FIFA!»

Woodburn: «Προσπαθούσα να ξανασκοράρω το πρώτο μου γκολ στο FIFA!»

woodburn leeds

To όνειρο του ζει ο Ben Woodburn τη φετινή σεζόν στη Liverpool. Το μεγάλο ταλέντο των κόκκινων ακαδημιών μπήκε στις ζωές μας τη φετινή σεζόν, έγινε ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία της Liverpool και τώρα ζει το δικό του παραμύθι, αυτούς τους 10, ονειρικούς γι’αυτόν, μήνες.

«Το περασμένο καλοκαίρι έπαιξα σε ένα διεθνές τουρνουά στη Γερμανία με κοινό μερικές εκατοντάδες και τώρα δίνω το τελευταίο μου παιχνίδι της σεζόν μπροστά σε 73.000 κόσμου» δήλωσε ο Woodburn. «Αν κάποιος μου πρόσφερε τον Αύγουστο τη σεζόν που επρόκειτο να κάνω, θα την έπαιρνα ευχαρίστως! Έχω προσπαθήσει σκληρά και ευτυχώς έχει αποδώσει ως τώρα με τις ευκαιρίες που μου έχει δώσει ο προπονητής.»

«Όταν έρχεσαι σε ένα τέτοιο μέρος καταλαβαίνεις πόσο μεγάλος είναι ο σύλλογος» είπε ο Woodburn σχετικά με το ταξίδι στην Αυστραλία. «Δεν ήμουν στο τουρ στις ΗΠΑ, οπότε είναι η πρώτη μου εμπειρία από κάτι τέτοιο. Ήταν ωραίο που πήραμε τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι μπροστά σε τόσο πολύ κόσμο.»

Όπως είπαμε, ο Woodburn είναι ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου. Στο ματς του περασμένου Νοεμβρίου με τη Leeds, για το EFL Cup, έσπασε το ρεκόρ του Owen, σε ηλικία 17 ετών και 45 ημερών. Όμως πως το γιόρτασε αυτό;

«Πήγα σπίτι και απλά προσπαθούσα με τους φίλους μου να ξανασκοράρω το ίδιο γκολ στο FIFA!» πρόσθεσε ο Woodburn. «Η φανέλα του παιχνιδιού εκείνου είναι στο σπίτι, όμως κάθεται ακόμα στην ντουλάπα, δεν την έχουμε κορνιζάρει, αλλά αυτό είναι δουλειά της μαμάς μου! Είναι ένα δώρο στους γονείς μου για όλη τη στήριξη αυτά τα 10 χρόνια, πρέπει να τους επιστρέψω κάτι. Δεν υπάρχει πάντως θέμα να ενθουσιάζομαι τόσο, δεν έχω κάνει ακόμα τόσο πολλά, θέλω να συνεχίσω να αναπτύσσομαι και να δω που θα με βγάλει όλο αυτό«

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com