Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ούτε τώρα γκολ στη Southampton!!

Ούτε τώρα γκολ στη Southampton!!

Για τέταρτο παιχνίδι τη φετινή σεζόν η Liverpool δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία της Southampton και με το 0-0 στο Anfield για δεύτερο σερί παιχνίδι στο Anfield πέταξε την τύχη από τα χέρια της για την έξοδο στο Champions League. Η Liverpool για ένα ακόμη παιχνίδι που δεν είχε χώρους επέμεινε 90′ να παίζει από τον άξονα χωρίς να έχει πλάτος στο παιχνίδι της και η κατάληξη ήταν αναπόφευκτη από τη στιγμή που και ο Milner αστόχησε για πρώτη φορά από την άσπρη βούλα. Το ματς :

Ά ΗΜΊΧΡΟΝΟ:

Ένα από τα χειρότερα ημίχρονα της φετινής Premier League ήταν το πρώτο ανάμεσα στις Liverpool και Southampton. Το παιχνίδι πήγε όπως και τα 3 προηγούμενα ανάμεσα στις 2 ομάδες φέτος με τους Saints να αμύνονται με δύο ζώνες άμυνας και τη Liverpool να μην έχει καθόλου παιχνίδι από τα άκρα. Ο άξονας δεν είχε ούτε χώρο… αναπνοής και έκανε μόνο 3 on target προσπάθειες με σουτ εκτός περιοχής, τα οποία δεν απείλησαν τον Forster. Η Southampton δεν απείλησε καθόλου και το 0-0 ήταν αναπόφευκτο.

Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ:

Η εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου δεν άλλαξε σε σχέση με αυτή του πρώτου. Η Liverpool δεν είχε χώρους , δεν είχε εμπνεύσεις ενώ και η κυκλοφορία της ήταν κακή και βιαστική. Στο 65′ ο Madley έδωσε πέναλτι σε χέρι του Soares αλλά ο Milner για πρώτη φορά αστόχησε από τα 11 βήματα και παράλληλα ο Fortster για πρώτη φορά στην 9η του απόπειρα απέκρουσε πέναλτι φέτος. Στο 69′ μπήκαν οι Sturridge και Lallana με τον Άγγλο επιθετικό να ακουμπά αρκετές φορές τη μπάλα και λίγο αργότερα να κάνει ατομική ενέργεια στο ημικύκλιο της περιοχής ωστόσο το τελείωμα του ήταν αδύναμο και κατέληξε στα χέρια του Forster. Το σουτ του Coutinho λιγο μετα πήγε στην αγκαλιά του Άγγλου τερματοφύλακα. Στο 89′ ο Mignolet βρήκε τη μπάλα με το χέρι οριακά εκτός περιοχής ωστόσο δεν υπεδείχθη η παράβαση από τον διαιτητή. Στο 92′ ο Grujic πήρε κεφάλια από σέντρα του Milner ωστόσο ο Fortster έκανε εντυπωσιακή επέμβαση και τελείωσε τις ελπίδες της ομάδας του Klopp για τρίποντο. Πλέον οι Reds θέλουν σίγουρα ένα τουλάχιστον στραβοπάτημα της United ώστε να έχουν πάλι την τύχη στα χέρια τους αρκεί να κερδίσουν και εκείνοι το παιχνίδι τους απέναντι στη West Ham στο Λονδίνο την ερχόμενη Κυριακή. YNWA!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com