Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Προς αποχώρηση με 40.000.000 λίρες ο Sturridge;

Προς αποχώρηση με 40.000.000 λίρες ο Sturridge;

Το μέλλον του Daniel Sturridge παραμένει μετέωρο. Οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ της παραμονής του στο Anfield ωστόσο η κατάσταση δεν έχει ξεκαθαρίσει απόλυτα. Σύμφωνα όμως με την Daily Mail, η Liverpool θα σκεφτεί να τον παραχωρήσει μόνο με 40.000.000 λίρες.

Οι «Κόκκινοι» έχουν παράδοση να πωλούν ακριβά τους επιθετικούς τους με κλασικά παραδείγματα εκείνα των Torres, Suarez και Benteke παίρνοντας εν τέλει το ποσό που επιθυμούν. Έτσι και τώρα, θεωρούν πως είναι πιθανό να πλησιάσει κάποια ομάδα σε αυτή την τιμή μιας και η αγορά έχει ούτως ή άλλως ξεφύγει και ο Sturridge παρά τους τραυματισμούς του παραμένει ένας παίκτης με εξαιρετική ποιότητα. Μπορεί το ποσό να ακούγεται μεγάλο για έναν παίκτη με τόσο μεγάλο ιατρικό δελτίο, ωστόσο αν όντως η αξία που τοποθετεί η Liverpool στον παίκτη είναι τέτοια, ίσως μπορεί να επιτευχθεί με μία συμφωνία «τμηματική» βασιζόμενη σε επιπλέον χρήματα ανάλογα με τα γκολ ή τις συμμετοχές του παίκτη κατά τη διάρκεια του συμβολαίου του.

Ο Sturridge επιστρέφει απόψε στην αποστολή για το παιχνίδι με τη Watford και ευελπιστεί να παίξει κάποιο ρόλο στα τελευταία 4 κρίσιμα παιχνίδια στη μάχη του Champions League.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com