Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Τα καλύτερα νέα η επιστροφή Lallana»

Klopp: «Τα καλύτερα νέα η επιστροφή Lallana»

Την επιστροφή του Adam Lallana σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς χαρακτήρισε ως «τα καλύτερα νέα για τη Liverpool» o Jurgen Klopp, σε δηλώσεις του ενόψει του αυριανού αγώνα με τη Watford. O Adam Lallana μετά από τα τέλη του περασμένου μήνα επιτέλους θα βρίσκεται στη διάθεση του Klopp, ο οποίος βλέπει τις λύσεις του να λιγοστεύουν, σε μία αρκετά κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος.

«Είδα τις 4 τελευταίες ατομικές προπονήσεις του και φαίνεται πολύ καλά» δήλωσε ο Klopp. «Στην τελική, είναι διαφορετικές από την ομαδική προπόνηση, αλλά είναι καταπληκτικό το ότι τον έχουμε πίσω μαζί μας. Στην κατάστασή μας, το να έχουμε επιστροφή παίκτη από τραυματισμό είναι εξαιρετικό νέο. Πρέπει να σκεφτείς όπως και να χει το αν μπορεί να παίξει σε όλο το παιχνίδι ή σε 45 λεπτά. Αν δεν μπορεί ούτε τόσα, δεν θα ξεκινήσει, γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε την πρώτη μας αλλαγή στο πρώτο ημίχρονο. Θα δούμε πως θα είναι, αλλά όπως και να χει είναι τα καλύτερα νέα που θα μπορούσαμε να πάρουμε.»

Πέρα από τον Lallana, είχαμε καλά νέα και για τον Daniel Sturridge.

«O Adam είναι έτοιμος, το ίδιο και ο Daniel. Θα δούμε. Έπαιξε δύο παιχνίδια και είχε ένα μικρό πισωγύρισμα, τώρα όμως είναι πίσω στις προπονήσεις. Δεν μπορώ να σας δώσω απάντηση τώρα, πρέπει να περιμένω να τον δω και στις τελευταίες προπονήσεις, αλλά είναι καλό να τους έχουμε και τους δύο πίσω. Προφανώς και μπορούν να κάνουν τη διαφορά στα τελευταία παιχνίδια.»

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com