Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > ΕΠΙΣΗΜΟ: Ανανέωσε ο Lovren

ΕΠΙΣΗΜΟ: Ανανέωσε ο Lovren

Την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2021 έβαλε ο Dejan Lovren πριν από λίγη ώρα στο Melwood, «σφραγίζοντας» το μέλλον του με την ομάδα της Liverpool! O Κροάτης αμυντικός θα έχει λαμβάνειν περίπου 100.000 λίρες ανά εβδομάδα, ενώ οι «Reds» έχουν και οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου για άλλον έναν χρόνο, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Παρά την δύσκολη αρχή στην καριέρα του με τα «κόκκινα», ο Lovren έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Jurgen Klopp και μία θέση στην ενδεκάδα της Liverpool, δημιουργώντας με τον Joel Matip ένα αρκετά καλό αμυντικό δίδυμο.

«Νομίζω ότι είναι μία ιδιαίτερη ημέρα για εμένα και την οικογένειά μου» δήλωσε ο Lovren. «Είμαι ένας πολύ χαρούμενος άνθρωπος σήμερα, άλλο ένα όνειρο που πραγματοποιείται, γιατί ήταν πάντα το όνειρό μου να μείνω πολλά χρόνια σε αυτόν τον σύλλογο που αγαπώ, τη Liverpool. Μετά από τη δύσκολη αρχή, νομίζω ότι τα δύο τελευταία χρόνια πάω πολύ καλύτερα και η ομάδα με επιβράβευσε με αυτό το συμβόλαιο.»

«Είμαστε μία πολύ ταλαντούχα ομάδα με πολλούς εξαιρετικούς παίκτες και τρομερό προπονητή. Ο κόσμος είναι από πίσω μας ακόμα και στα δύσκολα, πράγμα καταπληκτικό, είμαι σίγουρα ενθουσιασμένος για το μέλλον.«

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com