Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Χιτσκοκική… νίκη με Woodburn πρωταγωνιστή και Virtue λυτρωτή! (vid)

Χιτσκοκική… νίκη με Woodburn πρωταγωνιστή και Virtue λυτρωτή! (vid)

Με ένα φινάλε πραγματικά βγαλμένο από θρίλερ, η 3η Liverpool πήρε μία επεισοδιακή νίκη απέναντι στη 2η Manchester City, για το πρωτάθλημα των ομάδων U23, την Premier League 2. Ήταν ένα παιχνίδι με τρελό ρυθμό και ευκαιρίες εκατέρωθεν, στο οποίο η Liverpool στάθηκε τόσο τυχερή όσο και ικανή για να πάρει μία μεγάλη νίκη!

Το σκορ άνοιξαν οι «Citizens», όταν στο 20ο λεπτό, παρά την πίεση των «Reds» και τις χαμένες ευκαιρίες (έχοντας και ένα δοκάρι με τον Woodburn), ο Trent Alexander-Arnold ανέτρεψε τον Buckley-Rickets και με ένα αμφιλεγόμενο πέναλτι, ο Paulo Fernandes κατάφερε να ανοίξει το σκορ για τη Manchester City. H Liverpool τελικά βρήκε απάντηση 7 λεπτά (και ένα ακόμα δοκάρι, αυτή τη φορά με τον Ojo) αργότερα, όταν ο Ben Woodburn νίκησε με δυνατό σουτ τον Gunn, έπειτα από πάσα του Arnold. Οι δύο τερματοφύλακες πάντως βρισκόντουσαν σε εξαιρετική βραδιά, ιδίως όμως ο Grabara, με τον γκολκίπερ των «Reds» να δέιχνει δύο μαζεμένες φορές το ταλέντο του, νικώντας τον Buckley-Rickets σε αρκετά επικίνδυνες φάσεις, κρατώντας το 1-1 ως σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η Liverpool πάλι έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Brewster στο 50′, όμως τελικά, και μετά από πολύ πίεση, στο 76′ η ομάδα του Mick Garrity πήρε για πρώτη φορά το προβάδισμα, ξανά με τον Woodburn, o οποίος μετά από κλέψιμο και πάσα του Brewster νίκησε χωρίς κανένα πρόβλημα τον Gunn. Ένας από τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης όμως, έμελλε να γίνει (για λίγο μοιραίος). Ο Grabara υπέπεσε σε ένα σημαντικό λάθος, το οποίο έδωσε την ευκαιρία στη City να ισοφαρίσει, καθώς δεν μπόρεσε να διώξει σωστά ένα κόρνερ, με την μπάλα να καταλήγει στα πόδια του Rickets ο οποίος είχε πολύ εύκολη δουλειά και έγραψε το 2-2.

Όμως η Liverpool δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Μετά από κόρνερ της City στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, ο Jordan Williams (μία απ’τις αλλαγές του Garrity) έβγαλε στον αιφνιδιασμό τους Reds. Βρήκε σωστά τον Woodburn, ο οποίος έδωσε την μπάλα στον Brewster ο οποίος ανατράπηκε στην περιοχή. Το πέναλτι δεν δόθηκε, όμως στην εξέλιξη της φάσης η μπάλα κατέληξε στον Matty Virtue, άλλη μία αλλαγή, ο οποίος έβαλε τη μπάλα στα δίχτυα και έγραψε το τελικό 3-2!

Τεράστια νίκη για τους «Reds» αλλά και για τη γειτόνισσα Everton, καθώς η 2η Manchester City τέθηκε οριστικά εκτός διεκδίκησης του τίτλου, χρίζοντας τους «Toffees» πρωταθλητές, μία αγωνιστική πριν το τέλος.

LIVERPOOL: Grabara, Alexander-Arnold, Randall, Phillips, Gomez, Ejaria (Virtue 61), Wilson, Grujic, Brewster (Dhanda 90), Woodburn, Ojo (Williams 79).

Παρακολουθείστε τα highlights της αναμέτρησης στο βίντεο που ακολουθεί:

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com