Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η συνέντευξη τύπου του Klopp

Η συνέντευξη τύπου του Klopp

Διαβάστε τα όσα είχε να πει ο Γερμανός προπονητής σχετικά με την επίσκεψη της Crystal Palace την Κυριακή :

Όσον αφορά στο μέλλον του στη Liverpool : « Θα ήταν μεγάλη τιμή να μείνω εδώ για πολύ καιρό. Αν είναι μακρά η περίοδος, μάλλον θα είναι και επιτυχημένη. Θέλω να είμαι εδώ αλλά όχι να ενοχλώ τον κόσμο αν δεν είμαστε επιτυχημένοι»

Όσον αφορά τις φήμες για τον Joe Hart : « Συνήθως δεν μιλάμε εδώ για τέτοια πράγματα. Είναι φανταστικός τερματοφύλακας αλλά έχουμε την υψηλότερη ποιότητα στους τερματοφύλακες. Όχι για τώρα και όχι και στο μέλλον. Έχουμε έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα δανεικό στη Huddersfield και υπάρχει ήδη ανταγωνισμός εδώ κάθε μέρα. Αν τον φέρουμε εδώ του χρόνου θα αυξηθεί και άλλο διότι ο νεαρός κάνει σπουδαία βήματα. Η κατάσταση στους τερματοφύλακες είναι μία χαρά»

Όσον αφορά το αν πλέον «νιώθει μόνος» (σ.σ ατάκα μετά το περυσινό Liverpool-Palace) : «Ω θεέ μου χαχαχα! Είναι καλό που το θυμάστε. Ευχαριστώ! Κάποιοι φίλαθλοι είχαν φύγει νωρίς αλλά όχι δεν είμαι έτσι. Άλλαξε πολύ από τότε. Η ομάδα νομίζω κέρδισε περισσότερη εμπιστοσύνη, πίστη και αυτοπεποίθηση. Ο κόσμος νομίζει πως πλέον μπορούμε να γυρίσουμε ένα παιχνίδι στο τέλος. Η ατμόσφαιρα έχει αλλάξει και πρέπει να συνεχίσουμε να φέρνουμε αποτελέσματα και ενθουσιασμό.»

Όσον αφορά στον Mamadou Sakho : « Ήσασταν διακοπές την προηγούμενη εβδομάδα ; Διότι κουβεντιάζαμε το ίδιο πράγμα. Δεν άλλαξε κάτι από τότε. Ακόμη ένα καλό παιχνίδι για την Palace. Είναι καλός παίκτης και παρακολουθούμε τα παιχνίδια. Τίποτε άλλο να πούμε τώρα.»

Όσον αφορά στον Adam Lallana : «Θα δούμε. (σ.σ αν θα αγωνιστεί με τη Watford).  Είναι σε καλό δρόμο δουλεύει με τον προπονητή αποθεραπείας και μάλλον θα είναι σε φουλ ρυθμούς προπόνησης την άλλη εβδομάδα. Τετάρτη ή Πέμπτη.»

Όσον αφορά τον Danny Ings : « Άρχισε να τρέχει στην αποθεραπεία του αλλά δεν είναι ακόμη κοντά στην επιστροφή.»

Όσον αφορά προβλήματα τραυματισμών : « Υπάρχει μία πιθανότητα για τον Klavan. Έχει ένα μικρό πρόβλημα αλλά ίσως δεν φθάνει ο χρόνος μέχρι την Palace. Ο Matip και ο Lucas δεν έχουν προπονηθεί κανονικά διότι έχουν κάποια χτυπήματα.»

Όσον αφορά το Henderson : « Δεν είναι καλό αυτή τη στιγμή. Αυτή τη στιγμή δεν μπορεί πραγματικά να προπονηθεί. Δεν ξέρω.  Πρέπει να περιμένουμε. Αν είχα κάτι άλλο να πω θα το έλεγα. Έχουμε εντατικές κουβέντες με διάφορα ιατρικά τμήματα. Ήδη δεν έχει άλλη υπομονή»

Όσον αφορά τη West Brom και την Palace : « Είπα στα παιδιά πως ήταν ποδόσφαιρο ενηλίκων. Στην αρχή της χρονιάς παίζαμε εξαιρετικό ποδόσφαιρο αλλά αν δεν ήμασταν σε τέτοια διάθεση δεν παίρναμε αποτελέσματα. Όλοι ξέρουμε πως δεν είναι εύκολο να φτιάξεις 10 ευκαιρίες σε 45 λεπτά απέναντι στη West Brom. Να σκοράρουμε το γκολ ήταν φανταστικό και ακόμη περισσότερο το να μάθουμε από αυτό το ημίχρονο. Είναι σπάνιο αυτά τα παιχνίδια να είναι τα καλύτερα σου στη σεζόν λόγω του στυλ και της ποιότητας του αντιπάλου. Έχουν περάσει 4-5 μέρες και τώρα έχουμε άλλη ευκαιρία απέναντι στην Crystal Palace.»

Όσον αφορά τον Divock Origi : «Έγινε 22 χθες. Είναι ακόμη νεαρός  και μπορείτε να το δείτε στα παιχνίδια. Δεν χρειάζεται να του δώσω 20 νέα, συμβουλές ή πληροφορίες. Μπορείς να τον αφήσεις να τρέξει. Δεν έκανε φοβερό παιχνίδι αλλά κράτησε τη μπάλα και αυτό μας βοήθησε πολύ. Δεν μπορείς να είσαι πάντα εκείνος που θα κάνει την τελευταία επαφή. Ήταν μεγάλο βήμα για αυτόν. Είχε φθάσει σε μία τέτοια κατάσταση πέρυσι μέχρι το παιχνίδι με την Everton.  Μετά ήθελε χρόνο να φθάσει ξανά εκεί. Προσπαθούμε να του δώσουμε σταθερότητα.»

Όσον αφορά την απουσία του Sakho την Κυριακή για την Palace : « Ο Mama είναι πολύ καλός αμυντικός ειδικά όταν αμύνεσαι βαθιά όπως η Palace. Δυνατό παιδί, καλά τάκλιν και μπλοκ. Το να μην παίζει δεν είναι τα καλύτερα νέα για την Palace.»

Όσον αφορά τον Benteke : « Όταν παίζεις απέναντι στον Zlatan πρέπει να αποφύγεις τις σέντρες. Αν κάνουν 50 σέντρες θα υπάρξουν επικίνδυνες κεφαλιές. Δεν είναι το μόνο προτέρημα του αλλά έτσι είναι. Αν επικεντρωθείς στον Benteke είναι δίπλα ο Townsend και ο Zaha.  Όταν όμως σηκωθούν μπάλες είναι η κύρια απειλή. Έχει 14 γκολ, αυτοπεποίθηση και είναι σε πολύ καλή κατάσταση.»

Όσον αφορά τη διαχείριση παιχνιδιών : « Απέναντι στη Bournemouth κερδίζαμε 2-1, θέλαμε να φτιάξουμε ευκαιρίες, είχαμε τους full back ψηλά αλλά δεν κυνηγούσαμε το παιχνίδι. Κυνηγά ο άλλος και μπορείς να το εκμεταλλευτείς αυτό. Πρέπει να μάθεις από αυτή την κατάσταση. Στο τελευταίο παιχνίδι είχαν μία ευκαιρία και αν είχαν σκοράρει θα έλεγαν δεν διαχειριστήκαμε το παιχνίδι. Είμαστε στο δρόμο μας αλλά δεν θα βελτιωθούμε σε μία εβδομάδα. Πρέπει να δουλέψουμε σε αυτό.  Δεν απαγορεύεται να δημιουργείς ευκαιρίες όταν στο 80 κερδίζεις 2-1, αλλά πρέπει να είσαι πιο σοβαρός.»

Όσον αφορά την εύρεση του σωστού αμυντικού : « Τι μπορώ να πω; Σήμερα δεν πρέπει να βρω λύση για του χρόνου.  Πρέπει να βρω λύση για το Σαββατοκύριακο.  Ίσως πρέπει να δοκιμάσουμε το δίδυμο Gomez/Lovren αλλά θα ήταν καλό αν είχαμε σταθερά ένα δίδυμο. Θα ήταν όμορφο και θα βοηθούσε. Είχαμε κάποια άτυχα πράγματα.Τίποτε δεν ήταν λόγω έντασης. Έχουμε ακόμη κάποιες μέρες να δουλέψουμε στις λύσεις. Ο Gomez έπαιξε ξανά για την Under 23 και ίσως τον δοκιμάσουμε.»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com