Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Αποθέωσε Mignolet o Klopp

Αποθέωσε Mignolet o Klopp

Το εγκώμιο του Βέλγου τερματοφύλακα των «Reds», Simon Mignolet, έπλεξε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα με τη Stoke, o Jurgen Klop. O τερματοφύλακας της Liverpool είχε δύο τεράστιας σημασίας επεμβάσεις, η πρώτη με το σκορ στο 1-0 υπέρ της Stoke και η δεύτερη στο τέλος του αγώνα, ενώ είχαν φέρει τούμπα οι «Reds» το παιχνίδι, οι οποίες ήταν κομβικές για την νίκη, η οποία κρατάει τη Liverpool στην τρίτη θέση και στις θέσεις του Champions League.

«Χρειαζόμασταν τον Simon Mignolet να κάνει δύο φανταστικές αποκρούσεις» είπε ο Klopp, ο οποίος με το τέλος της αναμέτρησης έτρεξε προς το κέντρο του γηπέδου για να αγκαλιάσει τον Βέλγο. «Η δεύτερη απόκρουση μάλιστα, αυτή στον Berahino είναι μία από τις καλύτερες που έχω δει, η απόκρουση της χρονιάς.»

«Ήταν καταπληκτικό και πολύ σημαντικό για εκείνον γιατί έχει γίνει αποδέκτης τεράστιας κριτικής τα χρόνια του στον σύλλογο και κάποιες φορές είναι αυτές οι στιγμές που ως παίκτης τις χρειάζεσαι όπως και εμείς ως σύλλογος είναι οι στιγμές που χρειαζόμαστε έναν τέτοιο τερματοφύλακα παρόντα,» κατέληξε ο «Kloppo»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com