Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp : « Είναι σπουδαία αυτή η νίκη»

Klopp : « Είναι σπουδαία αυτή η νίκη»

Ως μία πολύ σημαντική νίκη χαρακτήρισε τη σημερινή της ομάδας του ο Jurgen Klopp, ο οποίος στάθηκε στη δουλειά που έκαναν οι παίκτες του και στο μαχητικό τους πνεύμα ενώ αναφέρθηκε και στις επεμβάσεις του Simon Mignolet :

« Σπουδαία, απόλυτα σπουδαία νίκη. Έτσι νιώθουμε. Έχουμε κερδίσει αρκετά παιχνίδια φέτος αλλά αυτό ήταν ιδιαίτερο.  Σήμερα το ένιωθε κανείς στα αποδυτήρια πως αυτή η νίκη είναι πάρα πολύ σημαντική. Όλοι είχαν αυτή την έκφραση. Ασφαλώς πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και τις επόμενες εβδομάδες αλλά αυτή τη στιγμή είναι εξαιρετική η αίσθηση. Φαντάζομαι πως η Stoke νιώθει το αντίθετο διότι ήταν πολύ κοντά στους πόντους είτε τον έναν είτε τους τρεις αλλά στο τέλος δουλέψαμε όλοι σκληρά και πήραμε τους πόντους και για αυτό είμαστε χαρούμενοι σήμερα.» είπε ο Klopp προτού αναφερθεί στον Mignolet :

« Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με τον Simon. Είναι αυτό που εύχεσαι. Η άμυνα είναι θέμα οργάνωσης και των πάντων αλλά το γκολ που δεχθήκαμε ήταν παρόμοιο με αυτό του πρώτου γύρου με μία κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι  Ήταν μεγάλη ευκαιρία για τον Arnautovic , γύρισε στον Berahino και μετά έγινε μία εκλπηκτική απόκρουση και αυτό χρειάζεσαι για να είσαι επιτυχημένος, να κάνει ο τερματοφύλακας σου επεμβάσεις σαν αυτές. Δεν μπορείς να το περιμένεις κάθε εβδομάδα αλλά όταν συμβαίνει είναι σαν να μπαίνει γκολ» κατέληξε ο περιχαρής Γερμανός.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com